MINISTAR JOVANOVIĆ  I PREMIJEROVA SUPRUGA  U  ZADRU

MINISTAR JOVANOVIĆ I PREMIJEROVA SUPRUGA U ZADRU

19. veljače, 2013.

1 sanjaaa

Ministar znanosti, obrazovanja i sporta dr. sc. Željko Jovanović će zajedno s članicom Povjerenstva za izradu Kurikuluma zdravstvenog odgoja dr. sc. Sanjom Musić Milanović, boravo je 19. veljače 2013.godine u službenom posjetu Zadru u Osnovnoj školi Šimuna Kožičića Benje.

Tom prigodom predstavili su provedbu 1. modula Zdravstvenog odgoja – Živjeti zdravo. Početak prezentacije je najavljen za  10.45 sati, a u sklopu oglednog sata modula Živjeti zdravo predstavljeni su edukativni materijali.

U pratnji ministra u Zadar su došli Vinko Filipović, ravnatelj Agencije za odgoj i obrazovanje, mr. sc. Petar Šokić, voditelj Službe za kapitalne investicije, proračun i računovodstvo, Ivana Kalogjera, gl. savjetnica ministra, Sabina Glasovac, savjetnica ministra za odgoj i obrazovanje te Sanja Polić, tajnica Kabineta ministra. Inače, Sanja Polić je bivša tajnica Ivića Pašalića, a Jovanović  ju je naslijedio u Saboru te ostavio za tajnicu  u Nacionalnom vijeću za praćenje provedbe strategije i suzbijanja korupcije RH u prošlom sazivu Sabora. T

2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code