Milorad Dodik: Seks sam posljednji put imao…

Milorad Dodik: Seks sam posljednji put imao…

31. kolovoza, 2012.

 

millosradyoutube

Predsjednik manjeg bh. entiteta Milorad Dodik za OBN-ov “Red Carpet” otkrio je nekoliko detalja o kojima šira javnost o njemu do sada nije znala.

Za 60 sekundi, koliko je intervju trajao, Dodik je odgovorio na pitanja poput kakve žene voli, šta za njega predstavlja ljubav, u čemu spava, u čemu nije dobar…?!

Dodik je, između ostalog odgovorio na pitanje i kada je posljednji put imao seks…

Pogledajte video…

{youtube}TbG4k6sKjlw{/youtube}

3 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Anonimno
  #1 Anonimno 12 studenoga, 2016, 15:02

  Svaka čast

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Zenga
  #2 Zenga 3 rujna, 2012, 05:36

  Što ga nisu pitali odakle mu je djed i zašto se posrbio. Taj njegov djed Hrvat tridesetih godina propšlopga stoljeća išao je radit , nadničarit u Banja luku i tamo oženio bogatu jedinicu pravoslavku i postao posrbica, promijenio vjeru i naciju. Djed mu je bio iz jednog duvanjskog sela. A koje je to selo, neću vam kazat. Neka to jednoga dana javno rekne Milorad Dodik. Djed mu je bio Dodig. Kako je g premetnilo se u k tako se k premetnulo u p.Govorilo se u nekim Hrvatima koji su se poturčili, poturice,a još uvijek se šuti o Hrvatima koji su se posrbili. Posrbica je i Šešeljev djed,a posrbica je bio i djed najvećeg “Srbina” Nikole Tesle. Djed mu se prezivao Dobrinović i bio je od Zadra. Slilčno je napravio što i Dodigov djed. Ima još tih posrbica. Oni su gori od onih koje glume.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code