MILOŠEVIĆ U BJELOVARU

MILOŠEVIĆ U BJELOVARU

11. svibnja, 2012.

Miloevi_domagoj-2

Domagoj Ivan Milošević, kandidat za predsjednika HDZ-a prilikom susreta s izaslanicima na XV. Općem saboru HDZ-a Bjelovarsko-bilogorske županije, predstavio je svoj program „HDZ Ponovno prvi“. Okupljene je na početku pozdravio Marijan Coner, predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Bjelovarsko-bilogorske županije.

Budućnost Hrvatske demokratske zajednice je na kormilu države i pobjeda na idućim lokalnim i parlamentarnim izborima. Odmah po preuzimanju čelne pozicije 20. svibnja, osnovat ću Vladu u sjeni koja će u svakom trenutku biti spremna preuzeti vodstvo države“, naglasio je Domagoj Ivan Milošević prilikom predstavljanja svog programa.

Dodao je i kako je uvjeren kako će 2.200 izaslanika na XV. Općem Saboru HDZ-a glasati po svojoj savjesti i razmišljajući o budućnosti i onome što je najbolje  za budućnost Hrvatske demokratske zajednice,  ali i svih hrvatskih građana jer je idući predsjednik HDZ-a gotovo sigurno i budući Hrvatski premijer.

Anketa održana putem telefonskog razgovora sa više od 1.400 izaslanika na XV. Općem saboru HDZ-a pokazala je kako njih 49% želi predsjednika stranke, koji će na idućim lokalnim i parlamentarnim izborima pobijediti Zorana Milanovića. T

3 komentara

Uskoči u raspravu
  1. dms
    #1 dms 13 svibnja, 2012, 11:34

    I to je neka vijest?

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code