Milan Severini kupio nekretnine vredne 7 miliona evra

Milan Severini kupio nekretnine vredne 7 miliona evra

7. rujna, 2012.

26832 558218-10151102192327053-2064565786-n af

Ljubav između Severine Vučković i Milana Popovića od početka je pod lupom javnosti, pa su pored čestih javnih izliva nežnosti i retkih svađa, medijiotkrili šta je sve hrvatska pevačica dobila od „srpskog kralja bakra”. Šuška se da je ukupna vrednost svih nekretnina koje je Milan kupio Severini oko sedam miliona evra!

Nije tajna da je Seve na poklon od Milana dobila penthaus u Njegoševoj ulici u Beogradu, koji je sama uredila. Dok se pevačica bavila dekoracijom kompletnog enterijera po feng-šuiju, Milan je nadgledao radove i trudio da sve besprekorno funkcioniše, a na renoviranje su uložili oko 10.000 evra. Nakon toga, na samo pedesetak metara od njihovog beogradskog stana, po njenoj želji kupili su kafić „Moda” u koji su često svraćali, a za to su iskeširali milion evra.

Srpski biznismen je prilično galantan prema svojoj dragoj, pa joj je tako poklonio i muzički studio u Vršcu u kome je Seve provodila dosta vremena dok nije na svet došao njihov naslednik Aleksandar. Pored studija u Vršcu, pevačica je na poklon dobila i hotel „Vila breg”, u čije je renoviranje uloženo oko tri miliona evra.

Srpskoj snajki očigledno prija boravak u Srbiji, gde par provodi veći deo godine. A kako bi je što duže zadržao u Srbiji, Milan je napravio njihov mali raj na salašu u Čeneju kraj Novog Sada. Salaš je uređen poput najluksuznijih svetskih džet-set vila, s ogromnim dvorištem, sportskim terenima i bazenom. Luksuzni nameštaj kupljen je u Italiji, a reč je o limitiranim kolekcijama poznatih brendova. U okviru vile nalaze se teretana i sauna, a sva kupatila imaju džakuzi.

Vreme koje Seve provodi u Zagrebu, kako zbog poslovnih, tako i privatnih obaveza, olakšao joj je njen izabranik, koji je još jednom pokazao da ljubav nema cenu. Ne štedeći ni kunu Milan je Severini kupio kuću u prestonici Hrvatske, na imanju koje se prostire na 1.300 kvadratnih metara. Maja Jovanović

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code