MEĐUNARODNI DAN OBITELJI

MEĐUNARODNI DAN OBITELJI

16. svibnja, 2014.
Print Friendly, PDF & Email

muller-bandic Custom

U povodu Međunarodnog dana obitelji koji se obilježava 15. svibnja, Grad Zagreb je, u suradnji s tvrtkom Müller, podijelio poklon pakete zagrebačkim obiteljima slabijeg socijalnog statusa, a podjeli paketa u gradskoj palači Dverce prisustvovao je i gradonačelnik Milan Bandić.

70 socijalno potrebitih obitelji ovdje je danas zahvaljujući dobroti djelatnika Müllera koji su im odlučili pomoći poklon paketima, rekao je zagrebački gradonačelnik te dodao da se nada da će biti više tvrtki koje će slijediti Müllerov primjer i pomoći onima koji su se u utakmici rada i kapitala našli na margini. Gradonačelnik je podsjetio i da Gradska uprava, a posebice Gradski ured za socijalnu zaštitu na čelu s pročelnicom Višnjom Fortunom, čini sve kako bi uvjeti života u Zagrebu bili što bolji za sve građane. Sretan sam i ponosan što smo od Zagreba napravili socijalno najodgovorniju metropolu u ovom dijelu Europe. Socijalna senzibilnost i solidarnost Gradske uprave, ne na riječima nego na djelu je ponos Grada Zagreba, zaključio je gradonačelnik.

Pročelnica Fortuna naglasila je da je susret u Dvercu upravo na Međunarodni dan obitelji još jedan primjer kontinuirane skrbi o onima kojima je pomoć najpotrebnija. Obitelj je stup svakoga društva, a prisutne obitelji su u tretmanu našega Ureda i primaju jedan od oblika pomoći, te smo za njih procijenili da im je pomoć u ovom trenutku najpotrebnija, dodala je pročelnica najavivši nove projekte i programe Ureda za socijalnu skrb i osobe s invaliditetom do kraja godine.

Osjećamo dužnost da se zbog našeg uspjeha u Hrvatskoj na neki način odužimo građanima, istaknuo je Sanel Skenderović, član uprave Müllera, te izrazio zadovoljstvo suradnjom s Gradom Zagrebom na ovakvom, socijalno bitnom, projektu. Dodao je i kako ovo zasigurno neće biti zadnje darivanje, a prisutne obitelji (samohrani roditelji, domaćinstva osoba starije životne dobi, obitelji s djecom s teškoćama i razvoju i višebrojne obitelji), osim paketa koji sadrže proizvode za osobnu higijenu i održavanje kućanstva, dobit će i Müllerove poklon bonove. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

<