MEĐIMURJE-EUROPSKA REGIJA SPORTA

MEĐIMURJE-EUROPSKA REGIJA SPORTA

2. siječnja, 2022.

 

 

Međimurska županija je zahvaljujući sjajnim pojedincima i udrugama najsportskija županija u Hrvatskoj, naglasio je župan Matija Posavec u petak prilikom podizanja zastave Međimurje – Europska regija sporta 2022.

Zajedno s ostalim sportašima, zastavu je ispred zgrade Međimurske županije podignuo Filip Ude, ambasador Međimurja – Europske regije sporta 2022., i time označio da Međimurska županija s 1. siječnjem 2022. postaje prva županija u Hrvatskoj koja je dobila ovu prestižnu titulu.

Kako je istaknuo župan Posavec, Međimurska županija na svojih 730 kvadratnih kilometara ima 426 udruga, više od 15 tisuća registriranih sportaša i više od 6 tisuća aktivnih sportaša. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. Anonimno
    #1 Anonimno 3 siječnja, 2022, 01:31

    ŠTA SE TO DOGAĐA DA SE OVA VISOKA TEHNIKA I TEHNOLOGIJA,KOJU SMO POSTIGLI LJUDSKIM UMOM I RAZUMOM PRETVORILA U GLUPOST ,KAO DA NAS JE ZATEKLA NESPREMNE DA ZNAMO ŽIVJETI U DRUGAČIJIM UVJETIMA PRIRODNIH DATOSTI NAŠE GEJE, PA KOJEGOD NOVINE ILI PORTAL OTVORI DANAŠNJI GRAĐANIN ODNOSNO DVONOŽNI STANOVNIK OVE NAŠE GEJE ZAPLJUSNE GA NAJPRIMITIVNIJA INFORAMACIJA KOJA BI PO STUPNJU CIVILIZACIJSKOIG DOSTIGNUĆA TREBALA DA SE VREDNUJE NA NAJNIŽEM STUPNJU VREDNOVANJA LJUDSKIH ZANIMANJA ,SPORT,BILOKOJE VRSTE ,PA SE PITAM KAKVE SU TO OKOLNOSTI NASTUPILE ,ONE DUHOVNE ILI FIZIČKE NA OVOJ NAŠOJ GEJI DA SE ,UPRAVO,SPORT ,LJUDSKI ,INTELEKTUALNO FINANCIJSKI,ODNOSNO MATERIJALNO CIJENI I VREDNUJE IZNAD SVEGA I TO BIVA PRVA VIJEST KOJU ,KADA DANAŠNJI ČITATETELJ OTVORI NOVINE, PORTAL ,INTERNET ILI TELEVIZIJU DOŽIVI U POSEBNOJ OPREMI. PA PREMA MENI ,OSIM DUHOVNO -FIZIČKOG NAPORA U TIJELU ,A KOJI SE FORMIRA POMANJKNJEM RAZVIJENOSTI ONIH DRUGIH PODRUČJA LJUDSKE SVIJESTI ZA ISPOLJAVANJEM SVOJIH SVOJSTAVA KOJA SU PRED LJUDSKIM BIĆE OTVORENA KORISTEĆI SE NEOGRANIČENIM PRIRODNIM RESURSIMA NMAŠE GEJE PERESPEKTIVAMA LJUDSKOG STVARALAŠTVA .

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code