MARINA PERAZIĆ: Imam bore jer nemam novca za botoks!

MARINA PERAZIĆ: Imam bore jer nemam novca za botoks!

8. lipnja, 2014.

magazin-in-1402160167-511447 Custom

Marina Perazić je u toku emisije kod Sanje Marinković izjavila da nema novca za botoks i da zbog toga nije radila nikakve estetske intervencije na licu i telu.

Pevačica je rekla da nema novca za botoks i da jedva čeka da se uda da bi imala nekog ko će joj platiti intervenciju. “Posle toga ću se posvetiti svojoj karijeri”, smatra Perazićeva koja tvrdi da nikada nije stavljala botoks.

U emisiji su gostovale Viki Miljković, Marina Perazić, Nada Blam, Snežana Babić Sneki. Tema je između ostalih bila kako se žene osećaju u kojim godinama i zašto je rasprostranjeno fotografisanje lica, odnosno čuveni selfi.

“Žene koje se skidaju gube draž samim skidanjem. Najveća lepota je unutrašnja lepota“, rekla je Viki Miljković.
Sanja Marinković je rekla da su njene starije koleginice rekle da joj ne priliči kostim koji je nosila na Pink mjuzik fesivalu. “Ja jesam nosila dekolte i kostim, ali ne znam zašto ljudima to smeta. Ja nikad bolje nisam izgledala, niti se bolje osećala”, rekla je Viki.

“Nemaju ništa drugo da ponude osim golotinje”, smatra Marina Perazić.

“Čovek je postao od majmuna. Potpuno je normalno da se ljudi gledaju. To je lepo i prirodno”, rekla je glumica Nada Blam. “Suočavanje sa godinama je najbitnije”.

2 komentara

Uskoči u raspravu
  1. Guest
    #1 Guest 13 lipnja, 2014, 18:21

    Neznam gde je i što sada radi Marina verovatno je sada ne bih niti prepoznao a bila je lepa devojka u farmericama odrasla tamo u Rijeci u ulici Franca Prešerna na Kozali tj. u kvartu oficira JNA no onih oficira malo jačih koji su radili u KOS.u, KoV.a drage njim i mile otadžbine Jugoslavije.Vrlo sam dobro informisan o tom da je tada u ona vremena to bilo presudno za nečiju karijeru da ju uspešno započme makar i sa novokomponovanom pesmom ” Ja sam program tvog kompjutera ” jer OZNA je htela biti u trendu makar i pesmom ovoga devojčeta.

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code