MARIJA BOBAN PREDSJEDNICA ŽENA HDZ-a

MARIJA BOBAN PREDSJEDNICA ŽENA HDZ-a

30. listopada, 2012.

Žene HDZ-a2012MBoban

Na Izbornom saboru nacionalne Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ održanom 27. listopada u Zagrebu izabrano je novo vodstvo. Novoizabrana predsjednica je dr.sc. Marija Boban iz Splita, a uz predsjednicu su izabrane 4 dopredsjednice, 5 članica predsjedništva i 40 članica Središnjeg odbora Zajednice žena. Izabrane su također i 3 članice Središnjeg odbora HDZ-a.

Predsjednica Zajednice žena HDZ-a Osječko-baranjske županije, Sanja Rogoz-Šola je postala članicom predsjedništva, a u Središnji odbor Zajednice žena HDZ-a izabrane su, između ostalih, Katica Kristić, Verica Zeko-Pivač i Branka Zlosa iz Osječko-baranjske županije.

Katarina Fuček, koja je Zajednicu žena uspješno vodila u prethodnom mandatu, podnijela je svoje izvješće, naglasivši kako su žene HDZ-a u zadnje dvije godine održale niz političkih, gospodarstvenih, zdravstvenih, humanitarnih, kulturnih i dr. aktivnosti i tribina.

Žene je pozdravio i predsjednik, Tomislav Karamarko i izvjestio kako je HDZ-u pristupila ili, bolje rečeno, vratila se još jedna žena – gospođa Ankica Tuđman koja ima člansku iskaznicu s r. br. 002. Naglasio je kako je iskaznica s bojem 001 virtualna – odnosi se na lik i djelo prvog predsjednika i utemeljitelja neovisne hrvatske države, dr. Franju Tuđmana. Osvrnuo se i na važnu ulogu žena na predstojećim lokalnim izborima te nesposobnu kukuriku koaliciju koja ne zna raditi svoj posao.

Saboru su nazočili i dopredsjednici HDZ-a, dr. Drago Prgomet i Dubravka Šuica, glavni tajnik, Milijan Brkić, i članica predsjednišva, Josipa Rimac. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code