MAKSIMIRSKA JESEN

MAKSIMIRSKA JESEN

4. rujna, 2014.

 11. MAKSIMIRSKE JESENI slika

11. Maksimirska jesen je sportsko-rekreacijska, kulturno-umjetnička i zdravstveno-prevetivna manifestacija za osobe starije životne dobi.

Organizatori događanja su Društvo za športsku rekreaciju Maksimir, Dom za starije i nemoćne osobe Maksimir, Centar za kulturu i informacije Maksimir, Javna ustanova maksimir, Projekt Gerontološki centar Maksmir, Matica umirovljenika Maksimir, ZOO vrt Maksimir, ribolovno društvo Bukovac i Zagrebački savez sportske rekreacije “Sport za sve”. Pokrovitelji manifestacije su gradolnačelnik Grada Zagreba i Vijeće gradske četvrti Maksimir.

Bogat i zanimljiv kulturno-umjetnički i zabavni program umirovljenika iz raznih krajeva Hrvatske održat će se na velikoj pozornici Parka Maksimir. Moći se će se i zaplesati, zapjevati, a čitav dan moći će se natjecati u zabavnim sportskim disciplinama, sudjelovati u likovnom stvaralaštvu, uživati u jutru poezije u paviljonu Jeka, poslužiti se brojnim zdravstveno-preventivnim programima kao što su mjerenje krvnog tlaka, pregled vida, sluha i dr., pogledati razne kreativne radionice, razgledati izložbu likovnih uradaka umirovljenika, uz ulaznicu za taj dan sudionici će moći besplatno razgledati ZOO vrt te se upoznati sa brojnim zanimljivim, inovativnim i kreativnim načinima provođenja slobodnog vremena umirovljenika.

Umirovljenici će zasigurno pronaći nešto što će ih razveseliti, odnjeti malo u mladost ili im dati ideje za kvalitetno provođenje slobodnog vremena.

Dođite i provedite kvalitetno jedan ranojesenski dan u Parku Maksimir kroz druženje s umirovljenicima iz raznih krajeva Hrvatski!

Manifestacija je besplatna i otvorena za javnost.T

2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code