MAJA ŠUPUT I H2O ZA NEZABORAVNI HALLOWEEN

MAJA ŠUPUT I H2O ZA NEZABORAVNI HALLOWEEN

29. listopada, 2014.

MAJA u0160UPUT SNIMANJE SPOTA U KLUBU H20 Custom

Vještičje ludilo samo što nije počelo! Pripreme su u tijeku, smišljaju se najoriginalnije maske ali i razne nepodopštine kojima ćemo obilježiti najstrašniju noć u godini. Glazbenica Maja Šuput ovog će petka, 31. listopada svojim nastupom obilježiti Halloween party u klubu H20, a za posebnu prigodu odlučila se preobraziti u životinju.

“Jako se veselim nastupu, jer osim što je Halloween moj najomiljeniji praznik, ovog ću petka ujedno i premijerno izvesti novu pjesmu Amnezija čiji sam videospot nedavno snimila u klubu H20. Masku za petak sam osmislila do najsitnijih detalja, a u koju životinju ću se preobraziti saznat ćete ako mi se pridružite u najstrašnijoj zabavi godine!” – izjavila je Maja Šuput.

Zastrašujuće uređeni klub uz neviđenu dekoraciju svjetskih razmjera, zarazni ritmovi najpoznatijih stranih i domaćih hitova te brojna iznenađenja samo su dio originalne Halloween priče od koje će vam se slediti krv u žilama.T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu
  1. vjerni
    #1 vjerni 30 listopada, 2014, 13:03

    mic po mic sa vampirskog otocja stizu prvo vjestice , a nakon toga eto ti narode i djavola. Ah neupuceni ljudi pojma nemaju kao lako u vlastitu propast srljaju. Nije gospodarima ovoga svijeta do novaca, imaju ga, kolikogod im treba oni ga stvore. Nego njihovom gospodaru je do naivnih dusa. Naivni misle kako je sve to bezazleno i zato se tako neodgovorno poigravaju svojom sudbinom. Svrstavanje na stranu dobra ili zla je osobni izbor i za pogresan izbor svak mora kriviti sebe. Nikakav izgovor ne pomaze. Covjeku su dani razum i savjest i time mu je odgovornost za ucinjeno apsolutna.

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code