GLAZBENI PROGRAM 23. VEGETA ATP OPENA U UMAGU

GLAZBENI PROGRAM 23. VEGETA ATP OPENA U UMAGU

10. srpnja, 2012.

gustafi21

 

Nakon spektakularnog vatrometa koji je osvojio umaško nebo, zasvirala je pjesma “Ma sam svinja”, kojom su energični Gustafi započeli svoj nastup. Na koncertu na kojemu nije nedostajalo energije, posebno se istaknula mlada pjevačica Barbara, a i ostali čllanovi ovoga dvanaesteročlanog benda dali su sve od sebe kako bi rasplesali umašku publiku.  Gustafi su redali svoje stare i nove hitove, kao “Katarina”, “Tebe san ja”, “Črna žaba”, “Ča bin da” i mnoge druge.

U ponedjeljak, 9.7. u večernjim satima nastupa  bend Night Express  pod imenom ATP Stars bend i grupa Angels, dok su dani 10. – 12.7. rezervirani za R&B i house generaciju. U petak, 13.7. ponovno vraćaju legendarni TBF-ovci.  U subotu, 14.7. na ATP Dance Areni nastupa svjetska R&B zvijezda ESTELLE, dobitnica prestižne glazbene nagrade Grammy 2009. godine za pjesmu za American Boy sa Kanyjem Westom, a široj je javnosti poznata i po velikom hitu One Love sa Davidom Guettom. Estelle u Umag dolazi u pratnji cijelog benda od deset članova koji uključuju i prateće vokale. Nastup Estelle je u sklopu njezine svjetske turneje All Of Me.

Zatvaranje ATP Party Nights programa pripalo je zagrebačkoj grupi Jinx, koji su kao i TBFovci lani osvojili Umag. Bogati koncertni program uvijek započinje u 23 sata, dok njima prethodi izvrstan Alan Bjelinski i  Ante Gelo Jazz Quartet koji ljubiteljima jazz glazbe donosi pravu jazz poslasticu svake večeri od 19 sati.

Impresivan glazbeni program 23. ATP Vegeta Croatia Opena ove godine uključuje čak 100 sati programa svih 11 dana događanja, 5 velikih koncerata i 6 DJ setova svjetskih atrakcija plesne glazbe. Uz navedene nastupe, u programu ATP Party Nights nastupaju i velikani elektronske glazbe Freemasons, Sunnery James & Ryan Marciano, Patric la Funk, Eddie Thoneick, i drugi. T

3 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code