LJETNI DJEČJI KAMP

LJETNI DJEČJI KAMP

23. svibnja, 2017.

 

 

Tradicionalni program Ljetni dječji kamp koji kreće od završetka škole, provodit će se i ove godine od 19. lipnja do 28. srpnja na lokacijama RSC Jarun i Sportskog parka Mladost. Ove godine program je uvršten u godišnju proslavu Međunarodnog olimpijskog dana (MOD) u organizaciji Hrvatskog olimpijskog odbora i Hrvatske olimpijske akademije u lipnju 2017. godine.

Ideja je da se organizacijom ljetnih kampova za djecu i mlade u mjestu stanovanja ponudi mogućnost organiziranog i zabavnog korištenja viška slobodnog vremena što se javlja tijekom ljetnih školskih praznika. Program je namijenjen djeci osnovnoškolskog uzrasta od 7 do 12 godina te uključuje organizaciju različitih sportsko-rekreacijskih aktivnosti, ekološku radionicu, radionicu sigurnosti na vodi i edukacija o zaštiti kože od sunca. Dječji ljetni kamp je zamišljen kao dnevni boravak djece na objektima ustanove, a cijena programa iznosi 500 kuna uz uključeni ručak.

Sportsko-rekreacijske aktivnosti nude plivanje, odbojku, nogomet, košarku, badminton, mini golf, stolni tenis, viseću kuglanu te različite elementarne i štafetne igre. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code