LINO ČERVAR NA KLUPI SRBIJE?

LINO ČERVAR NA KLUPI SRBIJE?

30. srpnja, 2014.

lino-cervar Custom

Predsednik Rukometnog saveza Srbije Velimir Marjanović izjavio je da bi na klupi „orlova“ voleo da vidi Hrvata Lina Červara, ali da je to trenutno neizvodljivo zbog političkih i finansijskih prepreka.
– Moj veliki prijatelj i neko s kim se često čujem je Lino Červar. Vrlo rado bih ga video na klupi, ali to je verovatno nemoguće. To je čovek kome bih s punim poverenjem dao i klub i reprezentaciju, jer znam da bi on napravio rezultat – rekao je Marjanović.

Na pitanje zbog čega je nemoguće da Hrvat sedne na klupu Srbije, Marjanović potvrđuje da su u pitanju finansijske i geopolitičke prepreke.

– I jedno i drugo. Nekoga ko radi u klubu s dobrim uslovima teško da biste mogli da dovedete u Savez a da ne platite više, a to nije realno u našim uslovima. Moramo razmišljati i o geopolitičkim razlozima, jer se ponekad oseća prevelik pritisak na trenera, a ako se to pokaže u njegovom radu i prenese na ekipu, rezultat trpi – zaključio je Marjanović, koji je dodao da će se ime novog selektora srpskih rukometaša znati do prve nedelje septembra!

IZVOR:www.blic.rs/(A. V.)

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code