Let 3 u Beogradu, Nišu i Novom Sadu

Let 3 u Beogradu, Nišu i Novom Sadu

7. studenoga, 2012.

31089 let-3-fotgraf-andjel-grozdanic-1 af

Uskoro nam izlazi mini album koji najavljuje skorašnji izlazak albuma. EP sadrži neke potpuno nove pjesme, neke neobavljene, neke neobjavljene spotove,video snimke sa proslogodišnjih koncerata koji su održani u našem prostoru za probe u koji stane samo 100 ljudi i na kojima smo svirali samo materijale sa naša prva dva albuma ,,Two doogs fucking” i ,,El Desperado”… Inače Let 3 je već duži period u fazi čišćenja; redovno se klistira, sve manje jede, gleda u sunce, sluša svoj album ,,Nečuveno”, pije pročišćenu konjsku krv, meditira i bavi se modom –  u svom stilu je izjavio Damir Martinović – Mrle pred dolazak u Beograd i NoviSad.

Mrle i Prlja će uz pratnju sjajne ekipe sa kojom su konstantno na proputovanju Balkanom pored beogradskog održati koncert u Nišu u četvrtak 22. novembra, u čuvenom Feedbacku, ali i u Novom Sadu u hvaljenom novootvorenom klubu The Quarter u subotu 24. novembra.

U zadnjih 25 godina koliko postoje, LET 3 su bili zabranjivani, osporavani, proglašavani ,,nepodobnim”, ali je i beogradska i novosadska publika uvek prepoznavala njihov jedinstveni izraz i zajedno sa njima učestvovala u uvek smelim performansima.

http://www.pulsonline.rs

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code