Popović traži pomoć zvezda!

Popović traži pomoć zvezda!

28. ožujka, 2014.

1087137-21 Custom

Iako je prethodne večeri zbog suđenja kasno doputovao u Srbiju, naša pretpostavka da će prvu jutranju kafu popiti u svom restoranu „Moda“ na Vračaru pokazala se tačnom.

Prvu jutarnju  kafu popio u  svom kafiću

Prvu jutarnju kafu popio u svom kafiću | Foto: A. Stanković

Šta piše u Milanovoj knjizi

Knjiga predviđanja Amerikanca Rejmonda Merimena, koju je kupio Popović, precizno govori o ekonomskim i političkim previranjima na u čitavom svetu, koje su po njegovim prognozama počele 2008. godine. U novoj knjizi on govori o promenama u tekućoj godini, ali i svemu što nas čeka između 2015. i 2018. godine. Rejmond je magistar psihologije i doživotni član Američke Federacije Astrologa. Predsednik je kompanije koja je specijalizovana za vremensko predviđanje tržišta.

Milan se juče malo pre 11 časova u kežual odevnoj kombinaciji šetao ka svom lokalu, dok je na svom mobilnom telefonu čitao vesti o sebi, s obzirom na to da je zbog suđenja sa pevačicom bio u žiži medija.

On ni juče nije bio raspoložen da nam prokomentariše to što će ubuduće dvaput mesečno po pet dana moći svog sina da dovodi u Srbiju, kao i to što Seve nije zadovoljna alimentacijom od 2.000 evra.

– Ne želim niša da komentarišem – bilo je sve što nam je Milan rekao, ali se, sudeći po njegovom osmehu, moglo naslutiti da se raduje dužim susretima sa Aleksandrom.
Kralj bakra se na jutarnjoj kafi i doručku zadržao više od dva sata, nakon čega se zaputio u svoj stan, koji se nalazi pored restorana, a iz ruke nije ispuštao knjigu „Predviđanja 2014“.

Šta li pišu  portali o meni...

Šta li pišu portali o meni… | Foto: A. Stanković

Obaveze ne mogu da čekaju...

Obaveze ne mogu da čekaju… | Foto: A. Stanković

S obzirom na to da je Milan veliki fan feng-šuija i horoskopa, nije nas iznenadilo to što želi da zaviri u događaje koje mu predviđaju zvezde.

Ljubi ga majka...

Ljubi ga majka…

Seve htela pola imovine!

S obzirom na to da su Milan i Seve svoju romansu okončali pre rođenja deteta, a nisu ni bili venčani, njih dvoje su se na početku dogovorili da biznismen mesečno daje 10.000 evra sinu i pevačici. Problem je nastao kada je Seve od Milana tražila polovinu ukupne imovine koju ima, veću mesečnu nadoknadu i komforniji život za nju i sina. Tada su odlučili da se suoče na sudu, a dok je trajao proces, Milan je mezimca viđao svakog drugog vikenda isključivo u Hrvatskoj. Odlukom suda, sa sinom će provoditi više vremena nego ranije, dvaput mesečno po pet dana, uz mogućnost da dete prelazi granicu, dok je starateljstvo dobila Severina.

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code