LAŽI O 400 RADNIH MJESTA U POLOČNIKU-pismo iz Poločnika

LAŽI O 400 RADNIH MJESTA U POLOČNIKU-pismo iz Poločnika

25. srpnja, 2013.

PRED LOKALNE IZBORE 2013. GODINE NAČELNIK OPĆINE POLIČNIK DAVOR LONČAR ZADARSKIM SREDSTVIMA PRIOPĆAVANJA, DANA 22.02.2013. GODINE IZJAVIO JE DA ĆE TIJEKOM 2013. GODINE U POSLOVNIM ZONAMA U OPĆINI POLIČNIK BITI OTVORENO OKO 400 NOVIH RADNIH MJESTA. OD LONČAREVE IZJAVE DO SADA  NIJE OTVORENO NITI JEDNO RADNO MJESTO.

 Lončar je i ranije obmanjivao javnost o velikom ulaganju u poslovne zone na području općine Poličnik, kada su rasprodali veliki dio svoje imovine pod pogodovanim uvjetima ne otvorivši u poslovnim zonama niti jedan proizvodni pogon već samo skladišta koja zjape prazna i u kojima nema zaposlenih.

 Tako su i 2009. godine pogodovali pravnim i fizičkim osobama pri kupnji zemljišta u iznosu od preko 244. 990.312,00 kuna. Općina Poličnik je tada jeftino rasprodala  zemljište za cijenu cca 7 €/m² koje je opremljeno komplet infrastrukturom, a čija se vrijednost cijeni preko 100 €/m². Država  je već ranije uložila značajna sredstva u poslovne zone odnosno u opremanje zemljišta te ih ista ne potražuje natrag i nakon što općina proda to isto zemljište.

 Općina Poličnik je u poslovnim zonama predvidjela toliko prostora da bi se u istim moglo zaposliti milijun djelatnika. Općina ima samo 4448, a cijela Zadarska županija ima 170.398 stanovnika.

 Treba provjeriti i ispitati sve do sada realizirane poslovne zone u općini Poličnik kako razvojnim učinkom, tako i koruptivnim i nezakonitim radnjama.

 Kao načelnik Općine Poličnik, Davor Lončar  u svim mandatima bahatio se i pokazivao da je  svrha sam sebi, kao što je i njegovo obećanje za lokalne izbore 2013. godine da će se otvarati  400 novih radnih mjesta. Očito, pokazalo se da u općini Poličnik vladaju demagozi, koji ucjenjuju nevino – naivne

Hrvate na području
općine Poličnik.

 Poličnik, 24. srpnja 2013. godine T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code