KOSOR U BANJA LUCI DEMANTIRALA SVOJE SRPSKO PORIJEKLO

KOSOR U BANJA LUCI DEMANTIRALA SVOJE SRPSKO PORIJEKLO

5. studenoga, 2013.

jadranka-kosor-odgada-pocetak-skolske-godine 44971

U posljednjoj emisiji banjalučke televizije  “Jedan na jedan” gostovala je bivša hrvatska premijerka Jadranka Kosor. Komentirala je aktualna zbivanja u regiji i Hrvatskoj, a voditelja je najviše zanimao njezin odnos s bivšim stranačkim prijateljima Ivom Sanaderom i Tomislavom Karamarkom.

Na kraju emisije voditelj je Jadranku Kosor upitao za njezino srpsko porijeklo s obzirom da se na internetskim portalima i medijima pojavila informacija da je ona Srpkinja aludirajući na prezime – Vlaisavljević, koje se s njom povezuje. Kosorova se nije iznenadila pitanjem. Izjavila je da joj je drago što se voditelj interesira za to prezime, napomenuvši da ju još nitko od novinara u Hrvatskoj to do sada nije pitao. Kako ju nitko od hrvatskih novinara to nije pitao, ta dezinformacija je ostala nedemantirana, a ona nije smatrala za shodnim da na tu temu sazove press konferenciju.

Odgovorila je da ona ima hrvatsko porijeklo, a prezime Kosor joj je od oca koji je porijeklom iz okolice Drniša. Ona, kaže, rođena je u Pakracu, a živjela je neko vrijeme u Lipiku.

Dodala je kako se dezinformacija o njezinom srpskom porijeklu pojavila u medijima s ciljem njezine političke diskreditacije.

Na pitanje novinara što misli o predsjedniku Republike Srpske, Miloradu Dodigu, odgovorila je da je gledala jedan njegov nastup u medijima, ali da je se nije dojmio. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
 1. klarens
  #1 klarens 5 srpnja, 2018, 06:19

  Farba oblake u RS
  ==================
  Ostani sa svojima
  ==================
  Nas si dosta farbala

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code