KONCERT POPULARNE DUHOVNE GLAZBE

KONCERT POPULARNE DUHOVNE GLAZBE

20. rujna, 2012.

letak-diuhovna-glazba-sam

Po prvi put, u svojoj Sportskoj dvorani, Samobor će u subotu 22. rujna od 20 sati imati čast ugostiti ponajbolje glazbenike koji već dugi niz godina djeluju na hrvatskoj duhovnoj sceni. Za to se pobrinula laička katolička udruga uz Samobora U Duhu S Kristom koja je u svome radu na promicanju duhovne kulture ponajprije usmjerena na medije. U duhovnom životu Samobora posebno dragocjeno je to što Samoborci imaju i svoje vrhunske glazbenike, koji svake nedjelje, a neki i svakodnevno, sviraju na euharistiji te su se dobrovoljno prihvatili sudjelovanja na ovom koncertnom susretu.

Od pjevača sudjeluju: Apostoli mira, grupa Emanuel, grupa Kristina, grupa RiM, Klapa Levanda i Damir Topić, Luka Balvan, Danijela Morsan Sisgoreo, Max Hozić, Antonio Tkalec, Dječji zbor Stepinčevi mališani. Glazbeni producent je Toni Eterović, a voditelji Drago Celizić i Silvija Sečen.

Cilj koncerta je prikupljanje novčanih sredstava, koja je Udruga odlučila darovati onima kojima je to u ovom trenutku najpotrebnije, dvjema višečlanim katoličkim obiteljima s područja grada Samobora. Iako je popis potrebitih poprilično dug, ovoga puta odluči su da će prikupljeni iznos biti namijenjen školovanju njihove djece.

Prodaja ulaznica po cijeni do 20 kuna već je započela, a do koncerta mogu se kupiti izravno kod članova udruge nakon nedjeljnih misa u župama samoborskog i svetonedeljskog kraja te u Turističkoj zajednici grada Samobora na Trgu kralja Tomislava. Na dan koncerta prodaja će biti na ulazu u dvoranu.

Udruga U Duhu S Kristom, koja broji 40-ak članova, pripremom i organizacijom ovoga koncerta samo potvrđuje da Gospodina, osim u svojim tiskanim izdanjima, radio emisijama i predstavama, želi slaviti i u pjesmi. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code