KOMIČAR IZ ZAGREBA POBJEDNIK NA STAND UP FESTIVALU U BEOGRADU

KOMIČAR IZ ZAGREBA POBJEDNIK NA STAND UP FESTIVALU U BEOGRADU

7. listopada, 2013.

dino dobosic pobjednik foto standupfest press

Hrvatski stand up komičar Dino Dobošić  pobjednik je ‘Stand up festa’, međunarodnog  festivala stand up komedije održanog minulog vikenda u Beogradu. Dobošića je za najduhovitijeg komičara-amatera odabrala publika prepune dvorane beogradskog Doma Omladine, koja je u najboljem raspoloženju uživala u 10-minutnim satiričnim osvrtima na malograđanštinu, međuljudske odnose u lokalnoj zajednici, probleme nacionalnih manjina ali i ‘first world’ poteškoće poput pretilosti.

Dobošić je pobijedio konkurenciju od ukupno devet komičarki i komičara iz cijele regije čime si je, osim vrijednog priznanja, osigurao buduće samostalne nastupe izvan Hrvatske. Mladi komičar inače djeluje unutar zagrebačkog Studija smijeha, s kojim je u proteklih godinu dana odradio više od 50 nastupa.

 Nasmijavanjem ljudi bavi se iz hobija. Autor je nedavno pokrenute popularne Facebook fan stranice ‘Kad živiš u Zagrebu’, koja animiranim sličicama i duhovitim komentarima opisuje svakodnevicu glavnog grada države.

‘Stand up fest’ okuplja najbolje komičare s prostora bivše Jugoslavije – Srbije, Slovenije, Hrvatske te Bosne i Hercegovine. Ove se godine održao pod nazivom ‘Antiapatija’, a zaključen je nastupom irske legende Dylana Morana u nedjelju 6. listopada.

www.standup.rs
www.dinodobosic.com

www.facebook.com/dobosic.dno

Facebook ‘Kad živiš u Zagrebu’: http://on.fb.me/GI9ScQ

#  #  #

Kontakti:
Dino Dobošić
0912468970

[email protected] T

3 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code