„Kobra“ čuva Anđelinu u Beogradu!

„Kobra“ čuva Anđelinu u Beogradu!

28. siječnja, 2012.

avramov-v

Glumicu i novopečenu rediteljku Anđelinu Džoli (36), koja bi 23. februara trebalo da dođe u Beograd na premijeru svog antisrpskog filma, čuvaće i telohranitelji iz međunarodne agencije „Kobra“, čiji je prvi čovek Aleksandar Avramov (36) do pre tri godine bio šef obezbeđenja Ljubiše Buhe Čumeta!

Naime, kako „Alo!“ saznaje, nevenčana supruga Breda Pita strahuje za svoju bezbednost zbog reakcija na način na koji je u svom rediteljskom prvencu „U zemlji krvi i meda“ prikazala Srbe, pa je odlučila da pojača obezbeđenje.
– Anđelinini agenti su tražili veći broj ljudi iz agencije „Kobra“, koji bi pripremili sve za njen bezbedan dolazak u Srbiju. Poziv je upućen preko hrvatskih članova te organizacije. Zaštita je tražena jer ta agencija čuva i poznate ličnosti u Holivudu i tamo je na dobrom glasu. Inače, agenti Džolijeve ne žele da ova informacija procuri u javnost kako se ne bi dizala prašina – kaže naš izvor.
Ovu informaciju nam je potvrdio i Beograđanin Aleksandar Avramov (36), koji je svoje sposobnosti pokazao, između ostalog, obezbeđujući i najpoznatijeg zaštićenog svedoka u Srbiji:

– Tačno je da smo dobili poziv jednog od Anđelininih agenata koji je zadužen upravo za bezbednost, a u vezi s njenim dolaskom i dolaskom njenog supruga Breda Pita na premijeru filma „U zemlji krvi i meda“ 23. februara u Beogradu. Traženo nam je mišljenje o trenutnoj atmosferi i mogućoj reakciji naroda u Srbiji nakon emitovanja njenog filma, a najviše ih interesuje stepen ugroženosti. Njenom agentu sam rekao da je Srbija bezbedna zemlja u kojoj policija radi svoj posao bez obzira na to kako nas prikazuju po svetu, da su u nju dolazili i oni koji su nas bombardovali, pa im nije falila dlaka s glave, te neće ni njoj. Kao u naslovu njenog filma – oni su nam prosipali krv, a mi smo ih dočekivali s medom. Toliko mogu da vam kažem, a ostalo ne bih iz profesionalnih razloga – rekao je juče za „Alo!“ Aleksandar Avramov, kojeg smo zatekli u Kopru.
Od njega smo saznali i da će „Kobra“ u ovom poslu sarađivati sa Anđelininim telohraniteljima iz Holivuda, a njen boravak nadziraće i policija. Avramov je takođe istakao da „Kobra“ ima čak 500 članova iz 14 zemalja. Među njima je naviše Srba, ali i pripadnika francuske Legije stranaca, a svi telohranitelji su prošli vrhunske specijalne obuke.

Pretnje srpskim glumcima nisu prijavljene policiji!

Iako je Bojana Maljević izjavila da su dvojica srpskih glumaca, čija imena nije htela da navede, dobila anonimne preteće poruke zbog angažmana u filmu Anđeline Džoli i da su to prijavila policiji koja se uveliko time bavi, u MUP-u za „Alo!“ kažu da im se do danas nijedan glumac iz Anđelininog ostvarenja nije obratio zbog pretnji niti prijavio nešto slično.

Antisrpska ostvarenja

1. „U zemlji krvi i meda“ („In the Land of Blood and Honey“) – Prati život muslimanke koja se u ratu zaljubljuje u svog otmičara Srbina
2. „Mirotvorac“ („The Peacemaker“) – Srpski diplomata nosi atomsku bombu koju planira da baci na zgradu UN-a
3. „Spasitelj“ – („Savior“) Srpski vojnik (Sergej Trifunović) udara i šutira svoju trudnu sestru zbog toga što je silovana u muslimanskom logoru
4. „Diplomatska opsada“ („Diplomatic Siege“) – Teroristička organizacija „Srpski oslobodilački front“ zauzima američku ambasadu u Bukureštu i preti da će baciti atomsku bombu
5. „Ulovljeni“ („Hunted“) – Na početku fima, Srbi pucaju na albanske devojčice koje drže medvediće u rukama
8. „Anđeo osvete“ („The Fourth Angel“) – Srbi su članovi srpske terorističke organizacije „15. avgust“, a jedan od njih se zove Kardan Maldić
9. „Lov u Bosni“ („The Haunting Party“) – Grupa novinara juri po Bosni haškog begunca

Danica Ćuruvija – B. J.
Izvor:alo.rs

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code