KARLOVČANIN MARIJAN MONIĆ NASLJEDNIK TOŠE PREOSKOG

KARLOVČANIN MARIJAN MONIĆ NASLJEDNIK TOŠE PREOSKOG

22. studenoga, 2013.

 

Marijan Monić-3

 Nakon što su ga pojedini mediji proglasili nasljednikom Toše Proeskog, talent Marijana Monića priznat je i izvan Hrvatske. Svakodnevno stižu brojne pohvale za njegovu posljednju pjesmu „Ako ti me zavoliš“.

Londonski „Croatian Times“ je među prvima prepoznao vrhunski talent mladoga pjevača. Zatim su uslijedile ostale svjetske televizije: Balkanika TV, CNRTV Novi Zeland, Australija. Raspisali su se mnogobrojni mediji izvan granica Hrvatske (Bosna i Hercegovina, Makedonija, Slovenija, Australija) .

Mladi karlovački pjevač rođen 7.7.1989. godine u Karlovcu. Prvi javni nastup i prvu glavnu nagradu dobiva na „Zlatnom mikrofonu” 2008. Pod učiteljskom palicom Ivana Šlata i dalje niže uspjehe. Ubrzo se priključuje karlovačkoj klapi „Furešti” i tu uči klapsko pjevanje i postaje zaštitno lice klape. 2009. godine nastupa na festivalu „Prvi glas Zagorja” i osvaja nagradu medijskih pokrovitelja za najbolju izvedbu na festivalu. Zatim slijede razne nagrade s klapom te osniva „Duo amaro” s kolegom iz klape Kristijanom.

Tu se pruža novi prostor za pjevanje i uspjeh i to pokazuje „Vaga 2011″ gdje se duo premijerno predstavlja publici i dobiva nagradu za najbolju vokalnu izvedbu. Marijan je potpisao i ugovor s Dallas recordsom te godine ali ga raskidaju u prosincu. Marijanova prva autorska pjesma je „Bistra rijeka” . T

 

 

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code