KARLOVAČKA BLAGDANSKA ČAROLIJA

KARLOVAČKA BLAGDANSKA ČAROLIJA

13. prosinca, 2013.

FINal plakat Custom

Karlovačka blagdanska čarolija“ naziv je niza događaja u prosincu koje i ove godine organizira Grad Karlovac. Događanja su započela paljenjem prve svijeće na Adventskom vijencu, a potrajat će sve do Nove godine. Od 16. do 23. prosinca održat će se šesti po redu Božićni sajam. I ove godine Sajam će biti na početku Radićeve ulice u grijanom i prigodno dekoriranom šatoru gdje će biti postavljeno 26 štandova.

Prva je to godina u kojoj Karlovac započinje nove korake u promociji jedinstvene priče kulture, tradicije, arhitekture i atmosfere grada. Karlovačka blagdanska čarolija prijedlog je Centra Novi svijet-Urbani kao okvira za djelovanje i razvoj, uključenje i pozicioniranje te način kojim karlovačke prednosti postaju vidljive i smislene. Projekt se temelji na timskom radu i suradnji Grada Karlovca, kulturnih institucija, Franjevačkog samostana i udruga.

Posebnost: od 16.prosinca u sklopu Božićnog sajma, koji je zapravo dodana vrijednost cjelokupnom scenariju, Karlovčani će svom gradu moći pisanom čestitkom ili željom zapisanom na licu mjesta, izraziti svoje misli, osjećaje ili kritike u KUTIJI DOBRIH ŽELJA! Kutija dobrih želja po prvi puta će zaživjeti u vremenu blagdana s ciljem da glas i želja građana postanu dio atmosfere i slušanja, činjenja i pozitivnih misli. Pozivamo građane da sve svoje želje, nastojanja i prijedloge bez imalo dileme podijele s gradom i građanima u našoj KUTIJI DOBRIH ŽELJA U VREMENU ODVIJANJA BOŽIĆNOG SAJMA.  Prilika je to da jedni drugima pa i gradu zaželimo ponešto dobrog u vremenu koje nas ne mazi ali ga građani itekako mogu oplemeniti. Dođite, zeželite, zapišite i podijelite. Kutija dobrih želja vas čeka! T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code