JOSIP DRŽAIĆ POVUKAO TUŽBU-pismo Vlatka Klarića iz Zagreba

JOSIP DRŽAIĆ POVUKAO TUŽBU-pismo Vlatka Klarića iz Zagreba

26. rujna, 2013.

 

Ravnatelj Uriha Josip Držaić je već na prvom ročištu povukao tužbu protiv Vlatka Klarića. Radi se o tužbi za naknadu štete kojom je Držaić tražio od Klarića čak 60 000 kuna! Nedavno je i Uriho povukao tužbu za naknadu štete protiv Klarića i to za isti iznos od 60 000 kuna.

 Povod tužbi bila su dva medijska istupa zviždača Klarića u člancima pod naslovom „Ravnatelj Uriha Držaić dijeli otkaze braniteljima koji su upozorili na malverzacije“ i Ravnatelj Držaić oštećuje Uriho poslovanjem, branitelji koji su se pobunili dobili su otkaz“.  U tim člancima je zviždač Klarić otvoreno progovorio o nepravilnostima u Urihu, uvijek rukovođen mišlju da javnost ima pravo znati kako se troše milijuni kuna poreznih obveznika u javnoj ustanovi koja skrbi o invalidima.

 U nedostatku prave pravne bitke treba konstatirati da je ovim povlačenjem tužbe zviždač Klarić dodatno učvrstio status poštene i časne osobe koja je, ne pitajući za cijenu, ukazivala na nezakonitosti u Urihu. Utemeljenost Klarićevih riječi potvrđuje i činjenica da su nepravilnosti već nađene u Urihu, našle su ih Državna revizija i Gradski kontrolni ured, a u Urihu se provodi kriminalističko istraživanje povodom kaznenih prijava. Ne treba zaboraviti ni da je Držaić lagao kad je rekao: Ne prepuštamo poslove podizvođačima.

Ovim povlačenjem tužbe Josip Držaić, koji je dao otkaz Klariću, neće od njega dobiti još i 60 000 kuna! Podsjetimo i da se Klarić, koji je hrvatski branitelj, nalazio na bolovanju kad mu je Držaić dao otkaz.

Vlatko Klarić, hrvatski  branitelj i zviždačT

 

2 komentara

Uskoči u raspravu
  1. winer
    #1 winer 8 listopada, 2013, 19:47

    Ovo povlacenje tuzbe je dokaz da su zvizdaci govorili istinu,ali tko ce sankcionirati one koji su zlorabili svoj polozaj da ugnjetavaju postene ljude koji su progovorili pravim rijecnikom i rekli sta se zapravo dogada sa invalidima odnosno novcima za invalide.

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code