Jelena Rozga glumi u “Tesnoj koži”

Jelena Rozga glumi u “Tesnoj koži”

17. studenoga, 2011.

6840_ana-rozga-01-foto-01-blic-_af
Iako čitava priča oko autorskih prava na ovu seriju još uvek nije u potpunosti razrešena, pa su Nikola Simić i Lane Gutović pod upitnikom, u nastavku komičnog serijala igraće hrvatska pevačica

– Raduje me što sam dobila ponudu od producentske kuće „Gama“ da igram u filmu koji je svima dobro poznat u celoj regiji. Odmah sam prihvatila ulogu, s obzirom na to da ću igrati samu sebe – Splićanku Jelenu Rozgu . Zbog obaveza koje imam, dogovor je da se deo filma s mojom ulogom obavi pred kraj. Ovo će biti lepo i zanimljivo iskustvo, a potrudiću se da uradim svoj deo posla najbolje što mogu, budući da je moja profesija pevanje, a ne gluma. Sigurna sam da će mi reditelj i ostali članovi ekipe pomoći u tome – naglasila je Rozga.

Zbog čega je baš njoj poverena uloga, scenarista i reditelj filma Milan Živković kaže:
– Poštujući jednu od tradicija “Tesne kože”, želeli smo da i u nastavcima 5 i 6 imamo popularnu pevačicu. Jelena Rozga je ne samo jedna od najpopularnijih pevačica u regionu, već kao umetnica poseduje i druge kvalitete koji su je preporučili za ovu ulogu. Kažem “ulogu”, jer Jelena neće samo pevati u filmu, već će i glumiti malu, ali ljupku epizodu, koja je funkcionalno povezana sa jednim od dramaturskih tokova priče. Radujem se saradnji sa ovom šarmantnom, talentovanom i lepom Splićankom  – istakao je Živković.

Izvor:pulsonline.rs

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code