JANDROKOVIĆ UCJENJEN FOTOGRAFIJAMA

JANDROKOVIĆ UCJENJEN FOTOGRAFIJAMA

6. svibnja, 2012.

 

PXL_110825_920

Zbog toga je podržao Karamarka

Piše: Denis Karas

»Smatram da je Tomislav Karamarko najkvalitetnije rješenje za HDZ. Čovjek je s velikim političkim iskustvom i ima jasne političke i svjetonazorske stavove i kao osoba mi se dopao. Mislim da u ovom trenutku može zajamčiti stabilnost HDZ-a u idućem razdoblju«, kazao je Gordan Jandroković, bivši minister vanjskih poslova i europskih integracija. Donedavno  osoba od posebnog povjerenja Jadranke Kosor.

Gordan Jandroković je rođen u Bjelovaru 2. kolovoza 1967., obavljao je i dužnost  potpredsjednika Vlade Republike Hrvatske i ministar vanjskih poslova i europskih integracija.

Diplomirao je na Fakultetu političkih znanosti i Fakultetu građevinskih znanosti u Zagrebu.

Od 1994. do 2000. zaposlen u Ministarstvu vanjskih poslova, a jedno vrijeme je bio voditelj ureda tadašnjeg zamjenika ministra Ive Sanadera. Na parlamentarnim izborima 2003. godine izabran za zastupnika u Hrvatskom saboru. Bio je predsjednik Odbora za gospodarstvo, razvoj i obnovu, predsjednik Odbora za vanjsku politiku te voditelj Izaslanstva Hrvatskog sabora u Zajedničkom parlamentarnom odboru Hrvatski sabor – Europski parlament.

Na parlamentarnim izborima 2007. godine izabran je za zastupnika u II. izbornoj jedinici. 12. siječnja 2008. imenovan ministrom vanjskih poslova i europskih integracija (zastupnički mandat stavio u mirovanje). Član je HDZ-a od 1992. godine, a od 2004. godine član je predsjedništva stranke.

Oženjen je i otac troje djece. Aktivno govori engleski jezik, a pasivno se služi talijanskim.

BOYS KLUB

Na pitanje nekih bliskih ljudi  zašto se prebacio u Karamarkov tabor odgovorio je kako imaju njegove inkriminirajuće fotografije, pa je morao. U kuloarima se odavno šuška da je nekadašnji minister navodno ima homoseksualnih sklonosti, bio je član tkzv. “Boys kluba u MVP-u”, o čemu je portal Tjedno svojedobno pisao u više navrata. Zbog navodnih homoseksualnih sklonosti jako je dobro kotirao kod nekadašnjeg šefa Ive Sanadera, kod kojeg je ostvario najviši uspon u karijeri, ali što mu nije smetalo da kasnije prema njemu postupi kao ovih dana prema Jadranki Kosor. Zajedno s Šukerom i Kalmetom svrstao se  među karijeriste u HDZ-u  koji savršeno osjete kad je trenutak za napustiti brod koji tone.

Prije nego što je uselio u  kuću na Šalati od 150 metara kvadratnih   u medijima je bilo objavljeno kako je kuću u bjelovarskom prigradskom naselju Zvijerci od 200 četvornih metara prodao za 105 tisuća eura iako ju je cijenio 150 tisuća eura, a istu vrijednost naveo je i u imovinskoj kartici. Kupci su bili garešnički liječnik i njegova supruga učiteljica.

BARBA LUKIN SUSJED

Poslije toga Jandrokovići su uložili  u zemljište na Šalati oko 930.000 kuna. Odluku o zajedničkom građenju kuće s Tomislavom Butinom potaklo je i kumstvo – Jandrokovićeva i Butinina supruga su vjenčane kume.

U vrijeme izgradnje kuće  Gordan  Jandroković je primao plaću od 21.100 kuna, a njegova supruga Sonja, oftalmologinja  u bjelovarskoj bolnici, 8.000 kuna. Poslije je dobila posao u  KBC-u Rebro.

Susjed mu je i donedavni  predsjednik Sabora Luka Bebić, koji živi na Ružičnjaku 19, u stanu od 126 metara kvadratnih. Kupio ga je 31. prosinca prošle godine za oko 2,8 milijuna kuna. Platio ga je kreditom, ušteđevinom te prodajom stana od 93 kvadrata u Petrinjskoj ulici, naveo je Bebić u imovinskoj kartici.T

6 komentara

Uskoči u raspravu
 1. guz
  #1 guz 17 svibnja, 2012, 22:38

  Kako ga je sanader u dupe

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. soroš
  #2 soroš 15 svibnja, 2012, 14:15

  Bar se vidi koko hijerarhija funkcionira, udbaš je uvijek bio više od običnog apsolventa kumrovačke partijske škole.

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. miroslav
  #3 miroslav 10 svibnja, 2012, 15:53

  Jandrokovic je so jucer kleo se u svoju jedinu predsjednicu kako je on navodio kosor,a sada joj ovako okrenuo leđa.napusta brod koji tone,a daje podrsku udbasu.

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. blazenka
  #4 blazenka 10 svibnja, 2012, 15:42

  Naravno, Karamarko ima fotke Jandrokovića iz hotela.
  Žalosno je da se kampanja vodi na ovakav način…ako ovaj izdajica Karamarko pobijedi, šo sve još možemo od njega očekivati?! Pa i sam je rekao damu je Putin idol

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. filipasic
  #5 filipasic 7 svibnja, 2012, 12:35

  Karamarko = mafija

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. Haha
  #6 Haha 6 svibnja, 2012, 22:17

  Ma nadasve zacudujuce da bi ex sef tajne sluzbe i kojekakvih privatnih spijunskih agencija koristio ovakve metode pridobivanja glasova, hahahahahahhahahahaha, ma neeeeee…..!

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code