IZNENAĐENI ZBOG REAKCIJA SAŠE DRINIĆA

IZNENAĐENI ZBOG REAKCIJA SAŠE DRINIĆA

15. travnja, 2013.

kolica 6 1203512560

Politika odnosa s javnošću Gradske uprave Osijek je transparentna, bilo kroz kontakte s predstavnicima medija, bilo putem Pododsjeka za pravo na pristup informacijama, bilo u osobnim kontaktima s građanima.

Veliki dio komunikacije s javnošću obavlja se upravo posredstvom medija i stoga postoji medijska lista s kontaktima redakcija i novinara koji prate rad Gradske uprave.

Službeni stav ove Gradske uprave je taj da se informacije javnosti prosljeđuju putem medijskih kuća za koje ocijenimo da to čine na nama najučinkovitiji i najprofesionalniji način.

I novinari „slobodnjaci“ (bilo fotografi ili tekstopisci) mogu, pod istim uvjetima kao i redakcije, također biti dio naše medijske liste, no da bi pozive dobivali na privatnu e-poštu, potrebna nam je njihova zamolba i ovlaštenje.

Voditelj Odsjeka za protokol i promidžbu jučer je telefonski kontaktirao g. Drnića pokušavši razjasniti situaciju i ponuditi rješenje kojim bi gospodin Drinić od ponedjeljka bio uvršten na medijsku listu. Obzirom da je razgovor vođen u prijateljskom tonu, bilo je za pretpostaviti kako je ovaj nesporazum riješen.

Današnji razgovor gospodina Saše Drinića s kolegama novinarima (koji je obavio u formi službene tiskovne konferencije) ipak daje do znanja da nesporazum nije razjašnjen, no nikako ne prihvaćamo kvalifikaciju da je njegovo izostavljanje s naše medijske liste rezultat diskriminacije na osobnoj razini.

S obzirom na dio medijskog prostora u kojem djeluje, možemo pretpostaviti koji je drugi povod ovakvog poteza gospodina Drinića, no o tome ne želimo javno špekulirati.

Voditelj odsjeka za protokol i promidžbu

Željko Lončar, dipl.oec. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code