IZLOŽBA I PROMOCIJA AUDIO/VIDEO ALBUMA TROTAKT PROJEKTA R.I.P. (Repriza izgubljene priče)

IZLOŽBA I PROMOCIJA AUDIO/VIDEO ALBUMA TROTAKT PROJEKTA R.I.P. (Repriza izgubljene priče)

6. prosinca, 2011.

img_0073__20c

Trotakt projekt  objavljuje audio/video box pod nazivom R.I.P. (Repriza izgubljene priče) koji sadrži nikad objavljeni album iz `83. kao i ostale neobjavljene audio snimke te rijetke video zapise  grupe koje je radio tadašnji njihov pridruženi član Šime Strikoman.

Izložba i promocija albuma postavljena je kao multimedijalni projekt ( „Instalacija u prostoru“) prvi takve vrste na ovim prostorima  i sadrži fotografije (Andrija Zelmanović, Miroslav Ambruš Kiš, Marko Rakić, Dražen Vukov Colić, Igor CC Kelčec, Nikola Vučković, Griša Leontenko….); nikad objavljene audio kao i video zapise  Šime Strikomana; stripove, modne artefakte iz tog doba; ukoričene časopise „Start“ i „Đuboks“ te „Polet“ i Studentski list“ kao i londonki „Face“ na kojeg su bili predplaćeni; plakate; ulaznice; flajere; gramofonske ploče; klavijature iz tog doba; odjeću s prvih nastupa poput prve haljine – cipela – jakne itd. Večina ovog  se može vidjeti  na www.trotaktprojekt.com.
Prikazat će se i dijelovi dokumentarnog filma  o Trotakt projektu koji se upravo dovršava.

Posebne gošće su glumice Senka Bulić, Mia Begović i Zrinka Cvitešić koje će izgovoriti nekoliko pjesama Trotakt projekta.

Matija Vuica i Jurica Popović će u ime cijele grupe izvesti mini unplugged koncert.
Izložba je postavljena do 31.12.2011.  u atelier-u „Matija“, Trg Bana J. Jelačića2/I. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code