IVO ŽINIĆ U GLINI POČEO PREDIZBORNU KAMPANJU

IVO ŽINIĆ U GLINI POČEO PREDIZBORNU KAMPANJU

1. listopada, 2014.

Glina 2 Custom

Kandidat koalicije HDZ, HSS, BUZ za sisačko-moslavačkog župana Ivo Žinić u ponedjeljak, 29. rujna 2014. godine u Glini je počeo svoju predizbornu kampanju. Kako je Žinić istaknuo na konferenciji za novinare Glina je odabrana za početak kampanja jer je riječ o njegovu rodnu gradu, ali i gradu u kojem je skladana hrvatska himna te stolovao ban Josip Jelačić.

„Iz Gline sa svojim timom krećem po pobjedu na predstojećim izborima za sisačko-moslavačkog župana koji će se održati 12. listopada. Motivira nas želja za poboljšanjem stanja u Sisačko-moslavačkoj županiji koja  proteklih godina gospodarski i demografski tome. U mome timu su mladi i stručni ljudi, ljudi koji su se već dokazali na svojim profesionalnim područima i sada žele pridonijeti za opće dobro. Moj tim je tim radnika što je jamstvo da možemo ostvariti sve ciljeve koje si zacrtamo“, istaknuo je na konferenciji za novinare Ivo Žinić.

Žinić je posebno istaknuo i nekoliko projekata koje će realizirati na glinskome području poput stavljanja u funkciju stare bolnice, završetka izgradnje  školske sportske dvorane te obnove županijskih prometnica. Istaknuo je i da će se ozbiljno pozabaviti  pitanjem obrane od poplava te je istaknuo da će mu i jedan od prvih projekata koje će realizirati biti projekt obrambenog zida.

„ Vjerujem da će birači prepoznati naš program koji jamči razvoj našoj županiji koja se danas nalazi tek na 16. mjestu u Hrvatskoj po razvijenosti. Želim da stvorimo uvjete za razvoj gospodarstva i otvaranje novih radnih mjesta kako naši mladi ne bi trbuhom za kruhom odlazili iz domovine“, naglasio je Žinić.

Žinić je dodao kako je svjestan da ga čekaju brojni problemi kada postane sisačko-moslavački župan jer je Sisačko-moslavačka županija, dodao  je, u ovome trenutku kreditno zadužena u iznosu od 100 milijuna kuna.

„Vjerujem u svoj tim, vjerujem u naš program i vjerujem da ćemo zajedno Sisačko-moslavačku županiju napokon staviti na put razvoja. Uz mene su vrijedni ljudi, radnici, a ne demagozi i isprazni političari. Znamo što ljudimo treba jer živimo među njima i vjerujemo da će i oni prepoznati nas“, zaključio je Žinić. T

4 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code