Ivanović: Mihajloviću, ne glumi patriotu, radiš za menadžere

Ivanović: Mihajloviću, ne glumi patriotu, radiš za menadžere

19. listopada, 2012.

sinisa-mihajlovic-aleksandar-kolarov-branislav-ivanovic-1350524594-220446

Puklo!
Sukob selektora fudbalske reprezentacije Srbije Siniše Mihajlovića i kapitena Branislava Ivanovića tinja još od meča protiv Belgije, a sve leži u ličnom animozitetu njih dvojice. Prema rečima našeg izvora, defanzivac Čelsija zamerio je Mihi na tome što je njega i Aleksandra Kolarova javno optužio da su odgovorni za poraz od Belgije, a prebacio mu je i na „lažnom patriotizmu, zasnovanom na poslovima s raznim menadžerima“.

– Ivanoviću i Kolarovu je zasmetalo što ih je Miha javno okrivio za poraz protiv Belgije, pa su mu po dolasku u Staru Pazovu rekli kako je to mogao da uradi na daleko suptilniji način. Od tada sukob tinja, a kulminacija se dogodila pred duel s Makedonijom. Mihajlović je ponovo počeo da viče na igrače, na šta su mu oni odgovorili: „Nemoj da vičeš na nas. Ti si šef, to je jasno, ti odlučuješ o svemu, ali nemoj da glumiš nekog patriotu, jer znamo šta radiš i zašto si ovde“. Usledile su psovke i Ivanović je izbačen iz prvog tima – kaže izvor Kurira i nastavlja:

– Bane mu je rekao da će se uvek odazvati pozivu, a sad da li će ga pred utakmicu zaboleti zadnja loža, to je već druga stvar.  Ovde nije reč o izolovanom sukobu, već o neslaganju sa sistemom koji traje godinama, a u kojem se protežiraju igrači određenih menadžerskih agencija.

3 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code