ISPRIKA PORTALU TJEDNO – pismo KHL Medveščak Zagreb

ISPRIKA PORTALU TJEDNO – pismo KHL Medveščak Zagreb

22. svibnja, 2013.

 

Poštovani gospodine Stjepandić,

 

pišem Vam vezano uz članak ‘Bahati i bezobrazni Medveščak’ objavljen 19. svibnja o.g. na adresi http://www.tjedno.com/index.php/kategorija-nalsovne-2/2904-bahati-i-bezobrazni-medveak u kojem ste u nekoliko navrata prozvali KHL MEDVEŠČAK Zagreb, predsjednika kluba Damira Gojanovića i mene zbog po Vašoj osobnoj procijeni neprofesionalnog pristupa prema Vama osobno kao i prema Vašem cijenjenom medijskom upitu. Iskreno, žao mi je ukoliko Vas je naš iskreni i profesionalni način komunikacije toliko pogodio i utjecao na Vaš cijenjeni rad. Vjerujte kako nikome u klubu – niti gospodinu Gojanoviću, niti meni kao niti mojim kolegama u Uredu za suradnju s medijima nije bila namjera izazvati Vaše nezadovoljstvo niti Vas na bilo koji način sputavati u Vašem novinarskom i uredničkom poslu.

 

Medjutim, a nastavno na vas objavljeni osvrt o nasoj email komunikaciji, ja osobno s profesionalnog stajalista i dalje smatram kako su moja pitanja Vama nakon zaprimljenog emaila, kao odgovorne osobe uposlene na poziciji nekoga tko je zaduzen za medijske komunikacije Medvescaka, potpuno opravdana. Naime, ne mogu se oteti dojmu i vjerujem kako cete se sloziti samnom, a nakon sto jos jednom u nastavku pogledate email odnosno zahtjev koji ste uputili na moju email adresu, kako isti doista ne otkriva nikakve osnovne i profesionalne informacije o zeljenom intervjuu te Vasim novinarskim i urednickim planovima s istim, a koja ja kao uposlenik kluba zaduzen za medijske komunikacije kao i gospodin Gojanovic kao potencijalni sugovornik, imamo pravo doznati.

Pomislit cu kako je mozda i takav moj pristup poslu jedna novina i mozda se niste susretali s istim no doista mi je zelja da budete sigurno kako iza mog emaila ne postoje nikakve skrivene namjere. Takodjer, ne zelim da u ikojem trenutku imate dojam kako postoje neki ‘mediji kojima sada dajemo prednost…’ a koji ‘… nisu uvijek bili zainteresirani za naš klub.’. To je potpuna neistina i pogresno shvacanje mojeg emaila i moje komunikacije s Vama. Takodjer, u prilog tome svjedoci i cinjenica kako gospodin Gojanovic od dana kad smo zaprimili vas upit za intervju pa sve do danas nije dao niti jedan intervju za medije vec iskljucivo jedan jedini intervju i to za ruske medije u suradnji s ligom KHL. Za vasu informaciju, a koja je poznata i vasim kolegama novinarima koji su takodjer prije nekog vremena ulozili zamolbu za intervju, gospodin Gojanovic trenutno ne odgovara na zaprimljene zamolbe za intervjuima iz razloga sto je zauzet organizacijom kluba za igranje u KHL ligi, sa svojim timom duzan je osigurati budget od 10 milijuna Eura te stoga je jos uvijek odredjen broj otvorenih pitanja oko igranja Medvescaka u ligi KHL koja moraju biti zajednicki rijesena izmedju kluba i lige. Na zalost, vecina novinarskih pitanja, pa tako i neka od vasih pitana, upravo su i vezana na te jos uvijek ‘otvorene teme’ i mi smatramo kako bi bilo vrlo neodgovorno i neprofesionalno ne odgovoriti na pitanja buduci za ista i nemamo konkretne odgovore. Konacno, ja sam uvjeren kako svojim profesionalnim nastupom i svojim profesionalnom email komunikacijom s Vama nisam u niti jednom trenutku nastetio imidzu Kluba. Medjutim, ne mogu se oteti dojmu kako ce Vas clanak to uciniti i to iz iskljucivog razloga jer Klub iz potpuno opravdanih razloga navedenih u mojem prethodnom tekstu emaila, a koje vi naravno mozete ali i ne morate prihvatiti, nije do danas odgovorio na Vas cijenjeni upit. Istaknut cu takodjer cinjenicu kako sam Vas u svom emailu i obavijestio kako ‘…g. Gojanovic trenutno nije dostupan za intervju i susrete s medijima..’ te kako sam ‘…slobodan zamoliti vas za strpljenje…’.

 

Ukoliko pak želite zaprimati obavijesti vezane uz igrači kadar i sastav momčadi, a koje se ovih dana pojavljuju u medijima, tada ćemo vas sa zadovoljstvom uključiti na našu športsku emailing listu.

 

Iskreno zahvaljujem na vašem razumijevanju i srdačno Vas pozdravljam.

 

S poštovanjem,

Ranko Vučinić

KHL MEDVEŠČAK Zagreb

Odnosi s javnošću i medijima T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code