IGOR ZIDIĆ OTKAZAO DVORANU ZA SKUP NACIONALISTA

IGOR ZIDIĆ OTKAZAO DVORANU ZA SKUP NACIONALISTA

10. travnja, 2012.

20090226-igor-zidic

Crvena akcija pod krinkom „zabrinutih građana“ na sav glas laje protiv legitimne i legalne Hrvatske čiste stranke prava, naše Međunarodne konferencije i mimohoda za nepravedno osuđene generale. Neki hrvatski mediji tu inače neregistriranu udrugu, znakovita imena, stavljaju pod znak ravnopravnog i legitimnog predstavnika građana hrvatske, koji se tobože suprotstavljaju neonacizmu i fašizmu koje producira HČSP. HČSP je domoljubna i državotvorna politička stranka, a aveti koljačke prošlosti iz Crvene akcije, sve što je hrvatsko proglašavaju nacizmom i fašizmom. Oni su jedini pravi fašisti u Hrvatskoj i oni bi htjeli baštiniti koljačko ubilačke tekovine svojih baba, djedova i očeva. To je antihrvatski  nakot prema kojemu ne treba imati obzira, ako su psihički zdravi, ali to bi trebalo dobro provjeriti.
Crvenoj akciji pridružila se i Matica hrvatska, koja ničim ne zaslužuje to časno ime, pa je žurno u strahu od partijske kritike otkazala dvoranu koju je Hrvatska čista stranka prava zakupila za 13. travnja. Po čemu je to Matica hrvatska, očito samo po tomu što izdašno muze državni proračun, a po svemu ostalom može se zvati Matica antihrvatska, koja za cijelo vrijeme uništavanja Domovine nije niti jedanput reagirala u obranu nacionalnih interesa. Žalosno je da naivni Hrvati u predsjedniku te Matice, Igoru Zidiću vide velikog domoljuba, koji je svojevremeno figurirao kao ni manje ni više, nego nasljednik Tuđmana. Tuđman, iako bivši komunist, je gigant domoljublja u odnosu na ove mizerije poput Zidića i mnogih proračunlija kojima je jedino domoljublje njihova vlastita kesa.
U sve se umiješao i sveznajući Davor Đenero, svojom izjavom za Tanjug, u kojoj tvrdi da HČSP ne spada u ustavni luk, i da smo mi marginalna organizacija. Po njemu bi bilo strašno da se vlast uključi u nešto ovakvo. Đenero uopće ne opovrgava Crvenu akciju, nego apsolutno akceptira njihove epitete o nacističkoj i fašističkoj stranci HČSP, što samoga Đenera delegitimira kao demokrata, a posebno kao relevantnog političkog analitičara. On je samo još jedan jadnik u rukama internacionale koja rastače Hrvatsku, i ne priznaje postojanje višeumlja.
Ovo priopćenje dobiveno od HČSP-a 7. travnja potpisao je predsjednik stranke Josip Miljak. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code