I SIN GORANA VIŠNJIĆA U FILMU “GENERAL”

I SIN GORANA VIŠNJIĆA U FILMU “GENERAL”

2. svibnja, 2017.

 

 

Petogodišnji sin Gorana Višnjića, koji tumači ulogu generala Ante Gotovine u HRT-ovu filmu i seriji General, postao je i sam dio filmske ekipe te će utjeloviti generala u njegovim najmlađim danima. Prizori u kojima nastupa Višnjićev sin Vigo snimani su posljednjih nekoliko dana u Pirovcu te prikazuju djetinjstvo generala Gotovine, a dosad je snimljeno već pola filma.

Producent filma i televizijske serije Andrija Vrdoljak rekao je kako se Pirovac pokazao kao savršeno mjesto za snimanje prizora iz generalova djetinjstva zato što vjerno dočarava tipični dalmatinski ugođaj Gotovinina rodnoga otoka Pašmana. Snimanje će prema planu završiti početkom srpnja, nakon čega slijedi montaža filma, a emitiranje televizijske serije General na Hrvatskoj radioteleviziji (HRT) predviđeno tijekom 2018. godine.

U naslovnoj je ulozi Goran Višnjić, a glumačku ekipu čine Tarik Filipović, Rene Bitorajac, Goran Navojec, Borko Perić, Ivo Gregurević, Mustafa Nadarević, Nataša Janjić, Goran Bogdan, Boris Svrtan i Zrinka Cvitešić. Početku snimanja prethodilo je potpisivanje ugovora između Hrvatske radiotelevizije i produkcijske tvrtke Kiklop film u rujnu prošle godine, a projekt će nastati prema scenariju Antuna Vrdoljaka i knjige Nenada Ivankovića Ratnik, pustolov i general. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code