HVALA GRADU ZA ASFALT U HRVATSKOM LESKOVCU

HVALA GRADU ZA ASFALT U HRVATSKOM LESKOVCU

14. rujna, 2014.

twp 20140912 002

Ovih dana završeno je uređenje i asfaltiranje ulica u Hrvatskom Leskovcu. Grad je nakon preuzimanja ulica od tvrtke u stečaju Hidrocommerce napokon, nakon devet mjeseci sanirao tri ulice u naselju u kojima je još prošle jeseni ista tvrtka postavila glavni kanalizacijski vod u naselju. No problem nastaje nakon što ista tvrtka odlazi u stečaj te grad preuzima upravljanje nad ulicama te se obavezuje sanirati i asfaltirati ulice koje je bio dužan sanirati izvođač radova koji to očito nije zbog stečaja bio u stanju izvršiti.

Dana 12. rujna Zagrebačke ceste su asfaltirale samo tri ulice: Ciglarsku i Pružnu u cjelosti, a Prečnu polovično. Stavnovnici iste ulice pitaju gdje je nastao problem jer je bilo rečeno da će se obnoviti sve ulice. Prečna ulica dugačaka je 1070 metara i jedna je od prvih ulica u naselju a danas je ruglo jer je prvih 100 metara početka ulice do kučnog broja 9 iz nekog razloga ostalo neasfaltirano. 

Obzirom da se bavim politikom u naselju i u gradskoj četvrti Novi Zagreb – zapad a o problemu asfalta u dotičnoj ulici govorim već dugi niz godina, te smatram kako je ovo dio političke igre i namjernog preskakivanja i ignoriranja rješavanja ovog problema. Jedno je sigurno ukoliko Grad Zagreb ne poduzme u najkraćm roku zahvat asfaltiranja tih spornih 100 metara Prečne ulice stanovnici od kućnog broja 1 do 9 će do daljnjeg prestati plaćati komunalne naknade kao i naknade za oborinske vode, ceste i sl. jer mi nismo stanovnici drugog reda, a i 90% stanovnika u ovoj ulici su i rođeni i žive dan danas u istoj ulici, ali nakon 60 godina nemaju asfalt premda je sve okolo asfaltirano njih se zaobišlo.

 S poštovanjem! 

 Pokret za modernu Hrvatsku 

Novi Zagreb – zapad i stanovnik naselja

 Neven BoticaT

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code