HUMANITARNA AKCIJA MLADEŽI HDZ-a ZA ENU ŠARAC

HUMANITARNA AKCIJA MLADEŽI HDZ-a ZA ENU ŠARAC

11. veljače, 2013.

Mladež HDZ-a za Enu

Mladež HDZ-a grada Osijeka održala je 9.veljače konferenciju za novinare kako bi obavijestila javnost o pokretanju humanitarne akcije za pomoć  mladoj Osječanki Eni Šarac, koja se već dugi niz godina bori sa zloćudnom bolešću. Ena uskoro putuje na liječenje u Njemačku za što je potrebno prikupiti iznos od pozamašnih 200.000 kuna. Potaknuti njezinom hrabrošću i spremnosti da unatoč vlastitoj životnoj borbi pomogne drugima, Mladež  HDZ-a grada Osijeka odlučila je organizirati humanitarni party s ciljem prikupljanja novca za troškove liječenja.

Party će se održati u subotu, 16. veljače u klubu Bastion, s početkom u 21 h. Ulaz će se naplaćivati simboličnih 10 kuna, a sav prihod od prodanih ulaznica namijenjen je Eni i njezinoj obitelji. Okupljene  će zabavljati  tamburaški sastav Kvinta, te popularni osječki reperi Shomy i Vuki.

Predsjednik Mladeži HDZ-a grada Osijeka Ivan Radić pozvao je sve mlade Osječanke i Osječane da svojim dolaskom podrže ovu akciju i pomognu skupiti barem dio traženog iznosa, naglasivši da zdravlje nema i ne bi trebalo imati cijenu, ali na žalost Enino ima.T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code