HSP: TURBO FOLK TRUJE DUŠU NAŠE DJECE

HSP: TURBO FOLK TRUJE DUŠU NAŠE DJECE

3. prosinca, 2014.

HSP TURBO FOLK TRUJE DUŠU NAŠE DJECE

Svi smo svjedoci da su se nebrojeni mladi hrvatski životi ugasili tijekom Domovinskog rata pred naletom velikosrpskog vihora mržnje.
Pod okriljem tog zloćudnog i zloslutnog vihora na našem hrvatskom  tlu rušila se naša drevna svetišta, ubijala se naša djeca i naši starci, silovale se i ubijale naše sestre i majke, tisuće se nevinih odvodilo u logore, mučilo i zlostavljao, masakriralo i zakapalo u masovne grobnice….i mnoge od njih, vjerojatno, nikada nećemo naći.

U isto vrijeme, na srpskome tlu, ranih devedesetih, za režima zločinačkog vožda Slobodana Miloševića, nicala je nova srpska „kultura smrti“ – tzv, „turbo folk“ koji je za cilj imao „zabaviti i opustiti“ srpsko stanovništvo u vrijeme zločinačkog i osvajačkog pohoda na Hrvatsku i BIH.
Vrlo brzo, taj se novokomponirani „virus“ poput epidemije raširio i na mnoge Balkanske zemlje, a došao je, nažalost, i do naše Domovine.
Podsjećam, „turbo folk“ je autentičan srpski brend nastao postepenim ubacivanjem elektronskog zvuka i popularnih zapadnih ritmova u matricu „novokomponirane narodne muzike”.

Jedan od simbola ove glazbe jest i zloglasna Ceca Ražnjatović, udovica još zloglasnijeg četničkog krvoloka Arkana.
Čuvena je njena izjava koja nas mora sve zabrinuti: “Da sam znala da će me Hrvatska deca slušati nikad ne bi počela pevati”.
Još je morbidnija izjava druge srpske „cajke“ Dragane Mirković koja je našem narodu poručila: “Oj Hrvati ja vam želim sreću, drven sanduk i voštanu sveću!”

Unatoč svim ovim ovim tragičnim činjenicama, u mojoj Velikoj Gorici, ali i u gradovima diljem domovine, mnogi noćni klubovi tijekom vikenda ugošćavaju pevaljke – „Cece“ s istoka koje do ranih jutarnjih sati, bordelski odjevene, plešu po stolovima i zavode hrvatsku mladež mračnom stranputicom strasti i opijata.

Da je tomu tako, svjedoči i dokumentarac čuvenog CNN-a koji se zove “Poročni vodič za Balkan”.
Autor filma je „turbofolk“ nazvao ‘smećem od glazbe’ koje potiče na opijanje i drogu, ali i navodi na seks i nasilje.
Treba li tome još što dodati?
Treba!
To je činjenica da se nedovoljno suprotstavljamo ovom zlu koje malo po malo razara našu mladost, a samim time i našu budućnost jer Hrvatska ostaje njima i na njima.
I upravo zbog toga – ne smijemo ostati ravnodušni spram ovoga.

Moramo dići glas u svim našim sredinama i ukazati na ovu pošast koja sve više uzima maha. Prije svega, moramo vlastitu djecu odgojiti na način da nikada i ni pod koju cijenu ne padnu pod utjecaj ovog srpskog, a niti kojih drugih „kulturocida“ koji na koncu, uništavaju i njihovu dušu.
Tim više jer je naša hrvatska domovina prebogata raznovrsnim glazbenim naslijeđem i općenito je kulturološki nekoliko katova, a ne stepenica – iznad svih istočnih susjeda!

Bog i Hrvati!

Hrvatska stranka prava
Ivica Gašpar, T

2 komentara

Uskoči u raspravu
  1. inge
    #1 inge 5 prosinca, 2014, 13:40

    cak se i kulturni srbi srame tog rudimenta turske okupacije, a tupava hrvatska raja uziva u tudjem smecu. To je slika odgoja hrvatskih roditelja, koje nije briga ni za sta. Tudjin im je ponovno zajasio za vrat, drzava skoro propala jedina perspektiva i njima i njihovoj djeci je beznadje, a oni tupo ko guske blenu. Nitko da se pokrene i pokusa spasiti sto se spasiti dade jer voda je dosla vec do usiju. Samo zazivaju dragog Boga da umjesto njih ucini ono sto je njima ciniti premda Ga psuju na svakom koraku. O Boze veliki i sveti prosvijetli i urazumi to hrvatsko krdo!!!!

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code