HGC POZIVA NA REFERENDUMSKI USTANAK

HGC POZIVA NA REFERENDUMSKI USTANAK

1. veljače, 2013.

Referendumski ustanak

Stranka Hrvatski Građanski Centar (HGC) jednoglasno podržava REFERENDUMSKI USTANAK. Aktivno sudjeluju  u organiziranju i pripremama za Referendumski ustanak.  Predsjednik Neven Botica je i jedan od  koordinatora zadužen za politička pitanja.

 HGC je prva i jedina stranka koja javno poziva na referendum. Najavljuju zaustavljamo svih  stranačkih  i predizbornih  aktivnosti te do  27. Veljače . sav napor će uložiti u organiziranje referenduma.

Svim hrvatskim državljanima, građanima i građankama, upućen je proglas kojim se pozivaju na ostvarenje svojih građanskih prava u odlučivanju o važnim pitanjima opstanka i razvoja hrvatskog društva u međunarodnom okruženju.

HGC  građane poziva  da se uključe u rješavanje četiri važna pitanja, koja zahtijevaju uključivanje pojedinca odgovornog prema zajednici i društvu u kojem živimo. Važna pitanja koja se moraju riješiti su: pitanja pretvorbe i privatizacije, rasprodaje imovine, prostora i prirodnih resursa, ulaska Republike Hrvatske u članstvo EU, proizvodnja hrane i prodaja GMO u RH.

2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code