HEDONISTIČKU EUROPU ĆE OSVOJITI NARODI ISLAMSKOG SVIJETA

HEDONISTIČKU EUROPU ĆE OSVOJITI NARODI ISLAMSKOG SVIJETA

8. studenoga, 2011.

charliehebdo_afp
Otvoreno pismo dopredsjednika glavnog stožera Autohtone – Hrvatske stranke prava

Piše: Šime Tolić

Globalizacija sve više napredaje, i njen konačni cilj, nova svijetska država je sve bliža. Ona korak po korak ruši sve za što vrijedi živjeti, kao vjeru u Boga, naciju i obitelj. Tradicionalnu obitelj uništavaju i izjednačavaju istospolne i heteroseksualne brakove, potiču abortus i veličaju nemoral.

Idealni globalizirani čovjek,  kojeg stvara internacionalna liberal-masonerija, je materijalist i egoist, njegov novi Bog je novac, i samo za Mammon će zivjeti.  Komunizam je nekada ubijao tijelo čovjeka, dekadentni liberalizam mu ubija duh i čini ga sretnim robom materije.

Hedonistička zapadna Europa propada, kao sto je nekada propadalo Rimsko carstvo, koje je se odalo nemoralu, i zbog toga što je – zbog pada vlastitog nataliteta – bilo prisiljeno pripustiti barbarske narode u svoje carstvo, pa i u sam Rim. Time je zapečatilo svoju sudbinu. Zapadni svijet, radi opada vlastitog nataliteta, je uveo i dalje uvozi miljune Afroazisjkih emigranata i time si je iskopao vlastiti grob, kao što je lani veliko i dekadento Rimsko carstvo.

Zapadna Europa je žrtva onoga sto je  nova ljevica 1960-ih. započela, tada je počela rušiti europsku kršćansku kulturu i civilizaciju, pod kojom je Europa postala najbogatiji i -razvijeniji kontinent svijeta. Destruktivni rezultat nove ljevice je nova Europa bez Boga, bez ideala i bez vlastitog identiteta. Takvu Europu će lako osvojiti narodi sa svojim Bogom, svojim idealima i svojim sačuvanim identitetom, kao što su to narodi islamskog svijeta.

Globalizaciji ide na ruku što se istinski domoljubi, nacionalisti, desničari ne mogu složiti, prije svega zbog egoizama i osobnih interesa svojih vođa, kojima je toliko jak da im je čak i iznad države i naroda.

Pozivam sve vođje hrvatskih nacionalističkih i desnih stranaka i pokreta, da napokon prestanu biti egoisti, da prestanu misliti samo na sebe , sebe i sebe! Osobni interes treba odbaciti, i napokon stati u službu nacije. Svijet nije vidio državu s  4,5 milijuna stanovnika a da ima deset preko desnih stranaka. Njemačka s 82 milijuna stanovnika ima samo dvije desne stranke, imenom NPD-Die Volksunion i Republikance.

Moramo se odreći svojih malih egoizama i svojih sebičnih interesa i napokon ustati u obranu svoga zavičaja, svoje domovine, prije nego što ju globalizacija proguta.  Potrebna nam je jedna jedina jaka stranka na našoj desnici, koja bi se mogla zvati “HRVATSKA DESNICA”, u takvu stranku bi se trebale priključiti sve desne i nacionalne struje u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, to su po meni:  HSP, A-HSP, HČSP, HSP 1861, HSP-dr. Ante Starčević, HRAST, Hrvatski Plamen, HRZ (Hrvatska republikanska zajednica), HOP, SHP (Stranka hrvatskog prava), HPB (Hrvatsko pravaško bratstvo), Jedino Hrvatska, Nacional demokrati, NHD (Nova hrvatska desnica) i pojedinci poput Marka Franciškovića i Emila Čića.

Moramo se ujediniti, pružiti ruku bratsku jedni drugima, dio smo kršćanskog ulturnog kruga i vrijeme je, da se oprosti i gleda u budućnost, za novu ponosnu, jaku, bratsku i nezavisnu Hrvatsku!

Ustanimo radi naše djece, ne smijemo dozvoliti da ih i dalje odgaja judeo-masonska internacionala u sotonističom i dekadentnom zloduhu vremena. Dokažimo da smo se mi Hrvati opametili, i da više nikada nećemo dozvoliti da nas tuđin na koljena baci, a taj novi tuđin je Europska unija i globalistički novi svijestki poredak. Te monstrume može jedino pokoriti jaka i složna hrvatska desnica!

Bog i Hrvati! T

5 komentara

Uskoči u raspravu
  1. pesimist
    #1 pesimist 11 studenoga, 2011, 10:59

    Ne samo desničarske stranke, nego i sve današnje veće stranke vode sumnjivi ljudi, kojima nija briga ni budućnost vlastite djece, a Hrvatsku nemaju ni u zadnjoj primisli.
    Problem je Hrvatska intelektualna elita koja nema gdje ozbiljno progovoriti i sva kritika društva se svela na nekoliko novinara i ekonomista na portalima, koje prati vrlo mali broj ljudi.

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code