HDZ: POLITIKA I GOSPODARSTVO NERAZDVOJNI POJMOVI

HDZ: POLITIKA I GOSPODARSTVO NERAZDVOJNI POJMOVI

11. srpnja, 2014.

20140521tk.osijek-anusic.ruka Custom
U Osijeku je,  8. srpnja 2014. godine na Osnivačkoj skupštini za predsjednika Zajednice izabran Marinko Miloš, istaknuti osječki poduzetnik.
Skupštinu je pozdravio predsjednik Zajednice poduzetnika i obrtnika HDZ-a Hrvoje Marušić koji je kazao kako stanje u državi nikada nije bilo gore! – to je naša stvarnost, a rezultat vladavine Kukuriku koalicije. Osnivanje Zajednice jedini je način za boljitak poduzetništva; politika i gospodarstvo svakako trebaju biti dva nerazdvojna pojma, jer politika je preozbiljna da bi se njome bavili samo političari, poručio je Marušić u Osijeku.

Također,  obratio se i čelnik osječko-baranjskog HDZ-a Ivan Anušić, koji je osim kao predsjednik organizacije, govorio i kao načelnik Općine Antunovac, Općine koja je svojom izrazito perspektivnom Gospodarskom zonom  agregat razvoja poduzetničke klime.

Izabrani predsjednik Marinko Miloš kazao je kako nastalu antipoduzetničku klimu, gospodarsko-socijalni ponor treba promijeniti, smjenom slučajnog premijera koji očigledno vodi slučajnu poduzetničku politiku. Osijek ne može ostati grad zapuštenih pogona, grad nezaposlenih ljudi, grad koji se napušta; naprotiv!
Cilj osnivanja Županijske organizacije Zajednice poduzetnika i obrtnika HDZ-a je prije svega razvoj osječko-baranjskog gospodarstva i novih tehnologija, novih proizvoda i usluga te sudjelovanje u povećanju učinkovitosti ukupnog osječko-baranjskog gospodarstva.

Stoga, svi zainteresirani poduzetnici i obrtnici, koji se priklanjaju politici i prihvaćaju temeljna načela HDZ-a, a žele postati članovi Zajednice, mogu se obratiti u Tajništvo HDZ-a Osječko-baranjske županije u Osijeku.

Članovi Zajednice mogu postati i izvanstranačke osobe. T

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Klarens
  #1 Klarens 12 srpnja, 2014, 17:45

  HDZ=SDP=HDZ=SDP………………….
  istaknuti
  odabrani
  Cvijeche
  Zna se iz kojeg
  RASADNIKA
  pROKLETO VAM SJEME !!!!

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code