GRADONAČELNIKOVA PORUKA O SUGURNOSTI U PROMETU NA CESTAMA

GRADONAČELNIKOVA PORUKA O SUGURNOSTI U PROMETU NA CESTAMA

1. ožujka, 2014.

zspc
 

Drage Zagrepčanke i Zagrepčani,

cijenjeni vozači

Nakon što je Grad preuzeo odgovornost za izdavanje naloga za premještanje nepropisno parkiranih vozila i perioda od dva mjeseca u kojemu su prometni redari, prema mom naputku, za prvi prekršaj izdavali opomene i upozorenja, od 1. ožujka, na snagu stupa redovno i potpuno provođenje odredbi Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

U navedenom prijelaznom razdoblju mjerama izricanja opomena i upozorenja zbog učinjenog prekršaja, nastojali smo utjecati na svijest i savjest građana kako bi se prometnih propisa pridržavali zbog nas samih i sigurnosti svih sudionika u prometu. Vjerujem da smo i ovime, barem malo, doprinijeli tomu cilju.

I ovom prigodom ponovno apeliram na sve vas sudionike u prometu da poštujete prometne propise i  da uvažavate jedni druge, bez obzira jeste li u ulozi vozača ili pješaka. Jedino na takav način naš grad i nadalje može biti pozitivan primjer  po mobilnosti, uređenosti i sigurnosti za sve nas.

Cilj nije kažnjavanje niti punjenje Proračuna, nego uvođenje reda u promet u mirovanju. U konačnici bili bismo najsretniji kada uopće ne bismo trebali koristiti nepopularne paukove, nego ih prodali ili darovali tamo gdje su potrebni.

Zahvaljujem na razumijevanju i podršci! T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code