GRADONAČELNIKOV PRIJEM I APEL NAVIJAČIMA

GRADONAČELNIKOV PRIJEM I APEL NAVIJAČIMA

22. ožujka, 2013.

 

 

nasl uvijek vjerni

U povodu održavanja kvalifikacijske utakmice za Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu 2014. između Hrvatske i Srbije, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić uputio je apel navijačima:

Drage Zagrepčanke i Zagrepčani,

dragi navijači!

 

Večeras ćemo prisustvovati nogometnom spektaklu na Maksimirskom stadionu, utakmici najbolje hrvatske selekcije s nogometnom reprezentacijom Srbije.

Znam da će podrška našoj ekipi biti veličanstvena i gromoglasna, da će ambijent  prepunog stadiona biti velika podrška našim Vatrenima, i uvjeren sam da će sve to proteći u pravoj sportskoj atmosferi, u druženju koje će iskriti pozitivnom energijom i zadovoljstvom.

Zato još jednom apeliram na sve navijače, na Zagrepčanke i Zagrepčane i naše goste, da u takvom ozračju, bodreći svoje i poštujući protivnika, pokažemo svoje pravo lice – lice gostoljubivoga, otvorenoga, kulturnoga i europskoga Zagreba, lice kojim se ponosimo te šarm koji osvaja, a naše goste potiče da nam se uvijek iznova vraćaju.

Ne dopustimo da večerašnja utakmica i pobjeda Vatrenih bude zasjenjena bilo kakvim ekscesom koji bi bacio u drugi plan ono sportsko i pozitivno.

Sretno Vatreni!

Gradonačelnik Grada Zagreba

Milan Bandić

U povodu odigravanja iste kvalifikacijske utakmice za Svjetsko nogometno prvenstvo 2014. u Brazilu, u četvrtak 21. ožujka, u 19,30 sati, u palači Dverce, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić je primio vodstva Hrvatskog nogometnog saveza i Fudbalskog saveza Srbije, predvođene predsjednicima Davorom Šukerom i Tomislavom Karadžićom.

Gotografija: Mario Čužić/www.mojzagreb.infoT

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code