GRADONAČELNIK PREUZEO POSLOVE AMELIE TOMAŠEVIĆ

GRADONAČELNIK PREUZEO POSLOVE AMELIE TOMAŠEVIĆ

25. ožujka, 2014.
Print Friendly, PDF & Email

Emilija Tomasevic  Co. Custom

Direktorica Turističke zajednice grada Zagreba Amelia Tomašević više nije na toj poziciji, jer joj je s navršenih 65 godina, prestao važiti ugovor o radu te je otišla u mirovinu, a do izbora novog direktora TZGZ poslove zastupanja preuzeti će zagrebački gradonačelnik Milan Bandić koji je ujedno i predsjednik Turističke zajednice grada Zagreba. Slučajno ili ne, njen odlazak se istovremeno poklopio sa smjenom Meri Matešić, direktoricom Hrvatske turističke zajednice.

Ugovor o radu gospođi Tomašević je istekao sredinom ožujka ove godine i ona odlazi na bazi zakonske osnove u mirovinu, a novi će se direktor birati natječajem koji će TZGZ uskoro raspisati.
Objavi natječaja prethodit će sjednica Skupštine TZGZ-a na kojoj će se odlučiti o novim članovima Turističkog vijeća grada Zagreba za razdoblje od 2014. do 2018., budući dosadašnjim članovima istječu mandati.
Amelia Tomašević je na čelu Turističke zajednice grada Zagreba bila od 2006. godine a prije dolaska u TZGZ se bavila hotelijerstvom vodeći uz ostalo i zagrebački Hotel Esplanade.T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

<