GRADONAČELNIK PREUZEO POSLOVE AMELIE TOMAŠEVIĆ

GRADONAČELNIK PREUZEO POSLOVE AMELIE TOMAŠEVIĆ

25. ožujka, 2014.

Emilija Tomasevic  Co. Custom

Direktorica Turističke zajednice grada Zagreba Amelia Tomašević više nije na toj poziciji, jer joj je s navršenih 65 godina, prestao važiti ugovor o radu te je otišla u mirovinu, a do izbora novog direktora TZGZ poslove zastupanja preuzeti će zagrebački gradonačelnik Milan Bandić koji je ujedno i predsjednik Turističke zajednice grada Zagreba. Slučajno ili ne, njen odlazak se istovremeno poklopio sa smjenom Meri Matešić, direktoricom Hrvatske turističke zajednice.

Ugovor o radu gospođi Tomašević je istekao sredinom ožujka ove godine i ona odlazi na bazi zakonske osnove u mirovinu, a novi će se direktor birati natječajem koji će TZGZ uskoro raspisati.
Objavi natječaja prethodit će sjednica Skupštine TZGZ-a na kojoj će se odlučiti o novim članovima Turističkog vijeća grada Zagreba za razdoblje od 2014. do 2018., budući dosadašnjim članovima istječu mandati.
Amelia Tomašević je na čelu Turističke zajednice grada Zagreba bila od 2006. godine a prije dolaska u TZGZ se bavila hotelijerstvom vodeći uz ostalo i zagrebački Hotel Esplanade.T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code