GORDAN KOŽULJ BIO PREDSJEDNIK KOMISIJE ZA UNIVERZIJADU

GORDAN KOŽULJ BIO PREDSJEDNIK KOMISIJE ZA UNIVERZIJADU

2. lipnja, 2013.

976f444a0b6e4d67422a25f3ca9caf8a content large

U subotu 1. lipnja u Ljubljani je donijeta odluka da Hrvatska, Zagreb i Rijeka budu domaćini europske univerzijade koja će se održati u srpnju 2016. Od pet kandidatura u završnici su ostale dvije- Hrvatska i Portugal i na na radost delegacije koja je bila u Ljubljani, Hrvatska je pobijedila.

Predsjednik Hrvatskog akademsog sportskog saveza Zrinko Čustonja izjavio je na poebnoj press koneferenciji u Dvercima koja je održana odmah po povratku delegacije iz Ljubljane, kako zahvaljuje svima koji su sudjelovali u kreiranju kandidature i da je sretan što će Zagreb i Rijeka dva velika sveučilišna centra biti domaćini studentima sportašima.

Predsjednik komisije za kandidaturu Gordan Kožulj je rekao da su pripreme bile opsežne te da su članovi komisije obišli i Zagreb i Rijeku kako bi se uvjerili da Hrvatska može biti organizator. Sudionici će biti smješteni u studentskim naseljima koja će biti u srpnju prazna. Otvorenje će biti u Zagrebu, a zatvaranje u Zagrebu i Rijeci, što će se nadopunjavati televizijskim prijenosom na oba stadiona. T

4 komentara

Uskoči u raspravu
  1. Pipi
    #1 Pipi 2 lipnja, 2013, 20:06

    Kruha i igara

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code