GDJE JE NESTALA PRAVAŠKA MATIČARKA?

GDJE JE NESTALA PRAVAŠKA MATIČARKA?

22. kolovoza, 2013.

PRAVASKA MATICARKA foto

Političkom trgovinom i dalje se  uništavaju pravaške ideje. Na lokalnim izborima 2013. godine ispred HSP dr. Ante Starčević nositeljica liste za Općinsko vijeće općine Poličnik i kandidatkinja za načelnika općine Poličnik bila je Nada Lončar.

Nada Lončar kao matičar u Matičnom uredu Zadar pojavila se pred same lokalne izbore 2013. godine  i to odmah na listi HSP AS. U kampanji se odmah počela služiti propćenjima najaktivnije stranke SHZ-a u općini Poličnik, a naročito o korupciji u vezi poslovnih zona i dr., te uz veliku podršku zadarskih lokalnih medija ulazi u općinsko vijeće Poličnik.

Taman toliko je potrebno da slome opoziciju u općini Poličnik s ciljem gušenja drugih hrvatskih političkih stranaka koje su upozoravale vlastodršce općine Poličnik na neobrađena polja, pad nataliteta, emigraciju koja se nije vratila u domovinu, drogu koja  hvata maha i na rušenja raspela u općini Poličnik.

Nakon konstituiranja Općinskog vijeća općine Poličnik, Nade Lončar više nema u sredstvima informiranja. Gdje su njezine aktivnosti, programi za općinu Poličnik koje je navodila tijekom izborne kampanje? Zašto se ne javlja? Opet su prevareni Hrvati na području općine Poličnik.

U HSP AS nisu ni svjesni da je scenarij smišljen po uputama bivšeg okupatora čija je UDB-a, a naročito KOS, kontrolirao istaknute Hrvate na području općine Poličnik.

Od uvođenja višestranačja u Republici Hrvatskoj, 1990. godine, postoji kontinuirano uništavanje povijesnih hrvatskih stranaka, a naročito pravaških stranaka. Uništavanje pravaštva u Hrvatskoj potencirano je od strane inozemnih instituta, čije su države stoljećima eksploatirali Hrvatsku, a potpomognuti s ojačanim «boljševičko-jugounitarističkim» snagama u Hrvatskoj. T

6 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code