GALA VEČER “ZADAR BASKETBALL TOURNAMENTA”

GALA VEČER “ZADAR BASKETBALL TOURNAMENTA”

21. rujna, 2014.

organizatorica Zdenka Zrilic i Dianne Sahenk

Spektakl nezamislivih kulinarskih delicija oduševio je na Gala večeri Zadar Basketball Tournamenta. Sportske legende i zvijezde, među kojima su i predsjednik Dogus grupe Ferit Sahenk sa suprugom Dianne, Ibrahim Kutulay, Davor Šuker, Barbara Ružić i Anamarija Asanović, Gregor Fučka, Petar Skansi i mnogi drugi.

Turska kuharska zvijezda Nusret Gokce, apsolutni majstor u čijim mesnim delicijama redovito uživaju najpoznatije turske zvijezde, poput glumačke ekipe serijala Sulejman Veličanstveni, opravdao je epitet jednog od najboljih turskih kuhara. U sukošanskoj D marini priredio je Gala večeru za pamćenje, za koju je namirnice birao prije nekoliko dana, kada je tek stigao u Zadar.

“Ovo je zaista jedno jedinstveno iskustvo. Nusret je majstor kad su mesne delicije u pitanju i moram priznati da smo prisustvovali jednom višeosjetilnom putovanju koje me ostavilo bez daha!” – izjavio je košarkaš berlinske Albe Leon Radošević.

Prekrasna Gala večera Zadru je donijela dašak svjetskog glamoura. Predsjednik turske Dogus grupe Ferit Sahenk u Zadar je stigao na poziv organizatora, a u delicijama iz našeg kraja pripremljenim na jedan nov način, uživale su i košarkaške zvijezde Luka Žorić, Sinan Guler, Leon Radošević i brojni drugi.

Zadar Basketball Tournament ovog je vikenda okupio ponajbolje europske košarkaške momčadi, koje predvode turski prvaci Fenerbahce Ulker, nacionalni kolege Galatasaray Liv Hospital i Daraussafaka Dogus, njemačka Alba Berlin te hrvatska Cedevita i domaćin Zadar.T

6 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code