FEŠTA U ČAVOGLAVAMA

FEŠTA U ČAVOGLAVAMA

12. srpnja, 2012.

5f6131a07694f60d8dc9e22003cf133b

Ovih dana počinju pripreme za najveću proslavu Dana Pobjede i Domovinske Zahvalnosti i Dana Hrvatskih Branitelja koja se tradicionalno održava u Čavoglavama. Ne treba sumnjati i ove će godine to biti spektakl koji će privuči brojne posjetitelje iz zemlje i inozemstva. Predstojeći bogati cjelodnevni vjerski, glazbeni, sportski i etno programu u Čavoglavama sačinjen je među ostalim od mimohoda povijesnih potrobi hrvatske vojske uz pratnju limene glazbe i mažoretkinja, revijalnih malonogometnih susreta između hrvatskih zvijezda i reprezentativaca (legendi).
Svečanost će, već tradicionalno, uveličati i ‘bikeri’ iz cijele Hrvatske, a održat će se i zanimljivo edukativno predavanje o operaciji Oluja, nastupi tamburaških sastava, impozantni vatromet a sve upotpunjeno bogatom ugostiteljskom ponudom. Program će početi u 10 sati u crkvi sv. Ilije u Kljacima misom zahvalnicom za sve poginule hrvatske branitelje i prvog hrvatskog predsjednika, a kulminacija cjelodnevnog hepeninga dogodit će se u 21 sat velikim koncertom Thompsona. Ova godina bit će “rockerskija”, jer su gosti županjski band Opća Opasnost i pjevačka legenda Željko Bebek, a bit će tu stalni gost i prijatelj Mato Bulić.
Malo mjesto Dalmatinske Zagore podno Svilaje (koji u sebi nosi ‘odjek’ istine o najslavnijem razdoblju hrvatske povijesti) ima čvrste i nadasve rekordne posjete pa se i ove godine na  Dan Pobjede i Domovinske Zahvalnosti i Dana Hrvatskih Branitelja tamo predviđa ogromni broj posjetitelja. Riječ je o događaju koji je svojevrsni fenomen, priredba koja je iz godine u godinu prerasla u pravu proslavu za sve uzraste. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code