NOVO FRLJIĆEVO PIŠKENJE PO HRVATIMA ZA NOVAC POREZNIH OBVEZNIKA

NOVO FRLJIĆEVO PIŠKENJE PO HRVATIMA ZA NOVAC POREZNIH OBVEZNIKA

13. studenoga, 2014.

NOVO FRLJIĆEVO PIŠKENJE PO HRVATIMA ZA NOVAC POREZNIH OBVEZNIKA

Kontraverzni, ili bolje rečeno, jadni intendant riječkog Hrvatskog narodnog kazališta Ivana pl. Zajca, Oliver Frljić, neprestano provocira, ali, na žalost za – tuđe novce! Sada je na pročelje zgrade ovog teatra postavio veliki poster Bojana Glavaševića te na njemu napisao: “Ja ne mrzim” i  “Heroj, a ne zločinac”. Kao prvo, privatna je stvar pomoćnika ministra branitelja je li on mrzi ili ne, (što se to većinu tiče?), a drugo on nije nikakav heroj, niti se ikada tako predstavljao! Riječ je o tome da Frljić mrzi, ali, kako reče Jakov Sedlar, sve što počinje sa slovom “h”, a očito je i činjenica da je nakon lutanja po “regionu” napokon našao sredinu koja ga podupire u svemu što blati Hrvate i Hrvatsku. Sada je ni krivog ni dužnog iskoristio pomoćnika ministra branitelja u želji i cilju da ponovno zavadi Hrvate, jer Glavašević ništa ne predstavlja osim što je sin poznatog oca Siniše Glavaševića, ubijenog 1991. na Ovčari. Što primjerice nije izložio postere četiri sina ubijenih u Vukovaru pokojne Kate Šoljić, ili oko 200 ubijenih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata s riječkog područja, pa da narod vidi ako ništa drugo koliko je Grad Rijeka dala u borbi za slobodnu, samostalnu i neovisnu hrvatsku državu? Mogao je tako mirne duše izložiti i poster Danijele Trbović, svoje bivše djevojke, po kojoj je i najpoznatiji. Što nije izložio svoju facu, a ispod napisao: “Ja mrzim” i “Zločinac, a ne heroj”. To bi bila ako ništa drugo istina, kad se već želi toliko afirmirati, ali na žalost, ne putem predstava koje su prosječne, preskupe, pa i na određeni način diletantske, već s ovakvim primitivnim štosovima. Neka si “Štrljo”, kako ga zovu, kupi zgradu kazališta, neka sam plati glupe i primitivne postere i neka onda radi što hoće. Ali, on uzima novce od poreznih obveznika i od njih pravi glupane. U tome je problem.

Čudi nas da veliki broj riječkih, časnih i poštenih hrvatskih branitelja i stradalnika gotovo šute na Frljićeve sramote, pa ispada da je Rijeka i dalje neka umjetnička provincija, komunistička sredina, samo i isključivo radi jednog diletanta, kojem inače, slažemo se, ne treba pridavati znatniju pažnju, ali  mu ne treba ni  dozvoljavati da gazi po Hrvatima i Hrvatskoj.

Vjerojatno će sada postaviti na scenu i predstavu o ratnom zločincu Vojislavu Šešelju, a to će sve platiti Ministarstvo kulture i Grad Rijeka, jer ovaj sitni provokator jedino na taj način može dobiti neki unosniji angažman u Srbiji, gdje je – Heroj, a ne zločinac!

Ako mu sve ovo nije jasno što smo napisali, onda mu treba reći i ovo: Goni se i ostani tamo!

Dosta si piškio po Hrvatskoj, Hrvatima i hrvatskim braniteljima!

Mladen Pavković,

predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91.(UHBDR91.) T

10 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Oćalin
  #1 Oćalin 15 studenoga, 2014, 08:50

  Iz snažnih političkih reakcija na Kvarneru može se zaključiti da bi u vladajućoj većini u Gradskom vijeću Rijeke uskoro moglo biti postavljeno pitanje daljnje podrške intendantu Frljiću (ili moguće smjene?) a s obzirom da Obersnel u Vijeću ima tanku većinu (18 prema 17) ruku.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. autotrolej
  #2 autotrolej 14 studenoga, 2014, 19:08

  ima momak jos jedno iznenadjenje u hnk 19.11.

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Guest
  #3 Guest 14 studenoga, 2014, 18:10

  >>>>>FUME>>>>MOVIMENTO RESISTENZA PER CITTA DI FIUME tj. Pokret OTPORA za Rijeku nikada relevantno zaživjeti neće i to sve do tada dok nas riječana sa okolicom ima u svim mogućim i nemogućim strankama koje egzistiraju na političkoj sceni u HR.Povijest nam je skrojila takve odnose pa si još uvijek međusobno NE VJERUJEMO a sve poradi podjeljenosti onom crtom koja je započela sa D’ANUNNZIOM.No,tada kada Pokret otpora jasno i glasno stavi na znaje svekolikoj javnosti svoj cilj ” FIUME CORPUS SEPARATUM” tek tada se može očekivati početne rezultate u smislu kako sam prije napisao.Dakle po staroj uzrečici ” ako nisi sa nama tada si protiv nas…..LEGA NORD ITALIA spremna je promptmo poduprijeti nezavisan status Grada Rijeke u smislu “FIUME CORPUS SEPARATUM”….

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Guest
  #4 Guest 14 studenoga, 2014, 17:50

  FIUME>>>> i ja sam također FIUME & Abbazia I čudi me tvoj stav,mi naime,nikada nikoga tjerali nismo bez obzira na njegovu nacionalnost ,spol i vjeru.pogotovo ne poradi izraženih ikakovih političkih stavova pa bilo i podmetanja.Uvijek smo imali vjere u pravnu državu ma koja god trenutno bila na našemu području.Povijest je u RI i Istri dokazala da se na koncu karte slože upravo kako složene biti moraju.Dakle nek čovjek priča a ako je nešto skrivio imamo trodiobu vlasti pa nek oni o tome razmišljau ,ionako ih poradi toga svi mi plaćamo te nikako nebi bilo zgodno da radimo njihov posao….CHIARO….???.

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. ivor
  #5 ivor 14 studenoga, 2014, 13:56

  pa ZDS sto si ti u tom smislu poduzeo?

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. ZDS
  #6 ZDS 13 studenoga, 2014, 19:59

  Kakav se nakot navukao u ovu jadnu ispaćenu zemlju???
  A i mi Hrvati smo mazohisti koji takvom ološu omogućava orgijanje…Pa to može samo u RH???

  Odgovorite na ovaj komentar
 7. Fiume
  #7 Fiume 13 studenoga, 2014, 17:56

  bilo bi mu bolje da izvjesi transparente od riječkog pokreta otpora i to prije nego li ga slavica šota natjera na bijeg iz rijeke…

  Odgovorite na ovaj komentar
 8. nikadrob
  #8 nikadrob 13 studenoga, 2014, 14:49

  ma jebite se vi hrvatska kukavelji. Nitko nema muda da spodobu posteno istambura i otjera u pripizdinu odakle se i dovukla. Dokle cete dozvoliti da kojekakova gamad sere i po narodu i njegovim svetinjama? Zar ste svi paralizirani ili mentalno poremeceni, pa nitko da adekvatno nagradi te ‘ umjetnike”?

  Odgovorite na ovaj komentar
 9. kinkong
  #9 kinkong 13 studenoga, 2014, 13:45

  Odlično napisano. Bit problema. Hvala Pavkoviću. Tako treba.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code