FANI ČAPALIJA U NOVOM SPOTU KLAPE RIŠPET

FANI ČAPALIJA U NOVOM SPOTU KLAPE RIŠPET

21. svibnja, 2014.

 FANI ČAPALIJA U NOVOM SPOTU KLAPE RIŠPET Custom

Dalmatinski slavuji, klapa Rišpet osvojit će srca i vratiti vjeru u ljubav novom pjesmom Ne more vrime. Prekrasna bivša Miss Hrvatske Fani Čapalija poput vile lebdi ulicama bajkovitog Trogira, dok zaljubljeni mladić ne može zaboravitti osjećaj koji ga prati od kad ju je prvi puta ugledao. Radnja novog spota splitske klape povest će nas u jedno prošlo vrijeme kada je ljubav bila svetinja.

 

“Ovo je za mene san. Moja je obitelj iz Trogira, ovim sam ulicama trčala kao mala, a sada u spotu omiljenog mi Rišpeta predstavljam naljepši ljudski osjećaj ljubav. Ima li veće ljepote nego slaviti sreću, podsjetiti se na lijepe trenutke i drage osobe! Vjerujem kako ćemo svi ovom pjesmom otploviti mislima daleko!” izjavila je jedna od najljepših žena svijeta Fani Čapalija.

Pjesmu Ne more vrime klapa Rišpet predstavit će na nadolazećem Splitskom festivalu koji im je prošlih godina donio mnoge nagrade. Novu klapsku baladu potpisuje Pero Kozomara a spot režira Željko Petreš.

«Vjerujem kako je ova jedna od najboljih pjesama Rišpeta te kako će na festivalu polučiti dobar uspjeh i pronaći put do srca slušatelja. Za mene je stvaranje klapske glazbe neopisiva sreća i zahvalan sam što imam priliku dijeliti to s dragim ljudima!» – izjavio je autor pjesme, jedan od najboljih hrvatskih skladatelja Pero Kozomara.

 

Fani Čapalija ulicama starog grada Trogira šetala je u kreacijama modne dizajnerice Monike Sablić. Dvije kreacije u kojima se pojavljuje u spotu iz nove su ljetne kolekcije. Bijeli kombinezon napravljen je od retro čipke, a druga je kombinacija cvjetna suknja roze boje koja vraća starinsku priču sa napuhanim rukavima kao u doba krinolina.

T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code