EUROPSKO PRVENSTVO U KOŠARCI NA HRT-u

EUROPSKO PRVENSTVO U KOŠARCI NA HRT-u

29. kolovoza, 2017.

 

 

Hrvatska košarkaška reprezentacija, predvođena NBA-ovim zvijezdama Bojanom Bogdanovićem i Dariom Šarićem, odlazi s velikim ambicijama na Europsko prvenstvo u košarci u Rumunjskoj i Turskoj. Hrvatska radiotelevizija (HRT) prenosit će sve utakmice hrvatske reprezentacije na Drugome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 2) i na Drugome programu Hrvatskoga radija (HRT – HR 2). Komentatori radijskih prijenosa bit će Lovorko Magdić i Srđan Fabijanac, a televizijske prijenose iz Rumunjske i Turske komentirat će Marko Šapit i Viki Ivanović. Voditeljica posebnih televizijskih emisija u Zagrebu bit će Mirna Zidarić, a za realizatorski dio posla zaduženi su Davorka Fuzul i Dražen Iričanin. Producent projekta je Goran Kričković, a snimatelj i montažer je Siniša Galar.

Prva se utakmica igra u petak, 1. rujna, a hrvatska reprezentacija igra u skupini sa Španjolskom, Crnom Gorom, Češkom, Rumunjskom i Mađarskom. Završnica je natjecanja u Istanbulu u nedjelju, 17. rujna.

U zagrebačkome će televizijskom studiju stručni analitičar biti Danijel Lutz, a u goste stiže i velik broj jakih košarkaških imena, poput Stojka Vrankovića, Dina Rađe, Josipa Vrankovića, Josipa Sesara, Slavena Rimca, Damjana Rudeža, Velimira Perasovića i drugih.

Osim na Drugome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 2) i Drugome programu Hrvatskoga radija (HRT – HR 2), Europsko prvenstvo u košarci bit će moguće pratiti i putem mobitela, tableta i računala s pomoću multimedijske usluge HRTi. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code