Etnički čista Hrvatska ulazi u EU!

Etnički čista Hrvatska ulazi u EU!

23. siječnja, 2012.

referendum-v

Građani Hrvatske juče su na referendumu odlučivali o pristupanju EU. Hrvatska ulazi u Evropu kao jedna od etnički najčistijih zemalja na starom kontinentu, a da je niko iz Međunarodne zajednice nije uslovio procesuiranjem ratnih zločinca i rešavanjem prava izbeglih i prognanih Srba!

Na ovaj isti dan, pre 19 godina, hrvatski vojnici su napali Republiku Srpsku Krajinu i u operaciji „Maslenica“ ubili 348 vojnika i civila, među kojima je bilo 35 žena i troje dece uzrasta od 12 godina!
– Dana 22. januara 1993. kada je zapucalo, suprug i ja smo otišli u podrum, a sin Zdravko (37) ostao je sam u kući, rekavši nam da će doći za nama. Međutim, nije, jer su u međuvremenu naišli neprijteljski vojnici. Kada smo se suprug i ja vratili u dvorište, zatekli smo ga mrtvog, kako leži na leđima. Bio je sav izrešetan. Suprug je rekao da ne želi da ostavi mrtvog sina, ali je jedan od trojice vojnika, koji su još uvek tamo bili, odgovorio da će u njega mrtvog pucati bude li ga suprug dirao – izjavila je Tonka Šljepica, meštanka Islama Grčkog, sudu u Benkovcu.
U operaciji „Maslenica“ ona je nekoliko dana kasnije izgubila i supruga Jovana, koji joj je na rukama umro usled povreda zadobijenih od prebijanja. U razgovoru za naš list Savo Štrbac iz dokumentaciono-informacionog centra „Veritas“ podsetio je da do danas za ove zločine nad Srbima niko nije procesuiran.

– Tužilaštvu u Hrvatskoj smo još 2006. dostavili video snimke, izjave i ostalu dokumentaciju u vezi sa akcijom „Maslenica“, ali do sada ništa nije preduzeto. Uprkos snimcima na kojima se vidi životinjska brutalnost nad žrtvama, pa čak i leševima, kojima su razbijane lobanje i spaljivana tela, u Hrvatskoj se ponose akcijom, smatrajući je „čistom kao suza“. Jedino što je čisto je – Hrvatska, koja prema poslednjem popisu ima oko 90 odsto Hrvata katolika. Prema njihovoj statistici, 1991. godine Srbi su činili 12,2 odsto stanovništva, a danas ih ima tri odsto, baš onoliko koliko je Franjo Tuđman govorio da treba da bude Srba kako bi on bio miran – objašnjava Štrbac.
Predsednik Koalicije udruženja izbeglica u Srbiji Miodrag Linta smatra da Hrvatska ne bi smela da postane član EU dok se ne reše pitanja iz peticije koju je potpisalo 70.000 oštećenih Srba.
– EU ne bi smela da dozvoli Hrvatskoj da postane članica sve dok se ne reše pitanja nestanka lica i povratka imovine. Iako se konstantno priča o izmirenju, ni vlada Hrvatske, ni Srbije, a ni EU se ne zalažu da se ovaj problem reši – kaže Linta.

 

NATO baze na Jadranu!

Politički analitičar Đorđe Vukadinović kaže za „Alo!“ da se „Hrvatskoj za ulazak u EU toleriše hiljadu puta više, nego Srbiji za običnu kandidaturu“.
– Kada bi u Srbiji bili organizovani nacistički protesti podrške haškim optuženicima, makar samo uz prećutnu podršku vlasti, Evropu ne bismo videli narednih deset godina. To samo dokazuje da je ulazak u EU manje stvar uslova, a više procene interesa EU, a naročito SAD. Hrvatska im je potrebna zbog NATO baza u Jadranu. Zbog toga je i Slovencima zabranjeno da blokiraju ulazak Hrvatske u EU, a neće ih sprečiti ni etničko čišćenje Srba – zaključuje Vukadinović.

R. Kantar

Izvor:alo.rs

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. FRANO
  #1 FRANO 4 kolovoza, 2018, 04:47

  POŠTOVANA ,STANDARDNA DINASTIJO ,PLENKOVIĆEVE DRŽAVE KOJA KONTROLIRA JAVNO MNIJENJE, U PODRUČJU DIGITALNE TEHNOLOGIJE ,INTERNETA,AGENCIJA FACEBOO-.CA !!!
  POČUJTE ME VI STANDARDNA DINASTIJO ,USTAŠKE DRŽAVE ,VI KAO NJENE KONTROLNE ,NEĆU KAZATI INSTITUCIJE ,NEGO KRVOLOČNE LUBURIČEVSKE EGZEKUCIJE , JAVNOG MIŠLJENJA POJEDINACA, SREDSTVIMA MODERNE DIGITALIZACIJE ,INTERNETOM, KOJIMA STE U MOGUĆNOSTI ZATVORITI SVAKU MOGUĆNOSTDA DA SE POJEDINI GRAĐANIN OGLASI JAVNO O ONOM ŠTO DOŽIVLJAVA KAO NASILJE NAD SVOJIM ŽIVOTOM ,PA I DA GA SE FIZIČKI SMAKNE NA VAŠ POSEBAN NAČIN DIKATURE,I OTVORENE DISKRIMINACIJE KOJA JE KULMINIRALA MOJIM IZOPĆENEJM IZ JAVNOG GRAĐANSKOG ŽIVOTA PA SVE DO MOGUĆIH ISČEKIVANJA ,DA MI ,O TOME SAM VAS OBAVJESTIO,JEDNU VEČER POŠALJETE I STEPINČEVSKE KRVOLOKE KOJI BI INSCENIRALI MOJU SMRT.VAMA JE TO SVE PRIMJERENO I DOIPUŠTENO, TO STE NA MENI POKZALI VEĆ DRUGU GODINU,DA ME IZOPĆITE PO TRI MJESECA, PA JA NEMAM DRUGIH MOGUĆNOSTI OBRANE,OSIM DA VAS OVAKO KVALIFICIRAM I IMENUJEM ONIM ŠTO JESTE I PO ONOME ŠTO ČINITE MEN I I PROTIV MENE I MOJE LIČNOSTI ILI OSOBNOSTI.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. FRANO
  #2 FRANO 3 kolovoza, 2018, 03:00

  VJERSKI RAT U JUGOSLAVIJI,ODNOSNO U HRVATSKOJ I BIH SE VODIO DOGOVORNO IZMEĐU TUĐMANA I MILOŠEVIĆA, DVA DUHOVNA I UMNA ZLOČINCA.
  DAKLE ,RAT SE VODIO,JER SU TAKO ODREDILI DVA KRETENA U SLUŽBI SVOJIH CRKAVA I NJIHOVIH INTERESA ,A KOJI SU BILI PRIHAVAĆENI OD STEPINČEVSKIH SLJEDBENIKA U HRVTASKOJ A NA SRPSKOJ STRANI OD RASKOLINIČKE SVETOSAV AKE ZLOČINAČKO-ČETNIČKE CRKVE . I TREBA JEDNOM ZA SVAGDA KONSTATIRATI ,DA SE U TOM VJERSKOM RATU NIJE NIŠTA NEPREDVIĐRENRO I NEPROGRAMIRANO DOGODILO ,TIČUĆI SE NASILJA ,PLJAČKE ,GENOCIDNOG KRVOLOČNOG PONAŠANJA PROTIVNIČKIH STRANA,JER SU NJIHOVI INCIJATORI ,KAKO REKOH U UVODU,S’HRVATSKE STRANE ,KATOLIČKI PROZELIT ,TUĐMAN ,A SA ONE RASKOLNIČKE SVETOSAVSKE ,ONAJ OPANČARSKI VOJVODA ,SVETOSAVAC ,SU KRVOLOČNE OBRAČUNE IZMEWĐU ZLOČINAČKIH CRKAVA ,ODNOSNO NJIOVIH SLJEDBENIKA, PERMENENTNO KONTROILIRALI I AKTUELNO PRATILI POKOLJE MEĐU STOKOM SITNOG ZUBA U SLUŽBI SVOJIH CRKAVA. TO ARGUMENTIRANO NAVODIM JER SU TADAŠNJI SAVJETNICI ,JEDNOG I DRUGOG, JAVNO POTVRĐIVLI DA SU VOJVODE ZARAČENIH STRANA, SVAKOG DANA U KONTAKTU TELEFONOM ,A U TOKU KRVOLOČNIH OBRAČUNA SASTALI SU SE 45 PUTA ,I NARVNO ,DA JE PREDMET NJIHVOG RAZGOVORA ,TREBA ZAKJLJUČITI ,BIO KARAKTER OBRAČUNA I KAKO SE IZVRŠAVAJU DOGOVORENI OBRAČUNI . PA POŠTOVANI GRAĐANI HRVATSKE ,ZAMISLITE KAKAV JE TO RAT BIO U KOJEM SE DVOJICA VOĐA(HITLER -STALJIN ) RATNIH STRANA PERMANENTNO TELEFONSKI DOZIVAJU I RAZMJENJU IFORMACIJE O PLANIRANIM USPJESIMA , O PODIJELI TERITORIJA I UTVRĐIVANJU NOVIH GRANICA.OSIM TELEFONSKIH KONTAKATA ,DVOJICA VOĐA SE POVREMENO I FIZIČKI SASTAJU, PA PREMA INFORMACIJAMA KOJE SU NAM SAOPĆAVALI NJIHOVI SAVJETNICI ,DVOJICA VOĐA SU SE FIZIČKI SASTALI 45 PUTA U TOKU RATA. VJEROJATNO SU ZAJEDNIČKI I RUČAVALI I DOGOVORALI SLIJEDEĆI SUSRET.A TO SE PERMANENTNOI DEŠAVALO IZMEĐU OVIH DVOICE BANDITA.PA O KAKVIM SE TO ZLOČINIMA GOVORI NA HRVATSKOJ STRANI I PRAVE SE KULTNA HODOČAŠĆA NA GROBOVE POJEDINIH ,TAKOZAVNIH HEROJA,TUĐMAN-ŠUŠKOVE FALANGE , KOJI ZA DOMOVINU DADAOŠE I ŽIVOTE.SVE TO,NE OD DANAS NEGO JOŠ JUČER, BIVA SMIJEŠNO I BANDITSKI SMIŠLJENO , DA NAMA GRAĐANIMA,ANTIFAŠISTIMA ,KOJI ZNAMO MISLITI I KOJI SMO SVE TO PRAKTIČNO DOŽIVLJAVALI ,PRATEĆI TRI INFORMATIVANA IZVORA ; VIJESNIK,FERAL-TRIBUNE I HRVATSKU LJEVICU, SAZNAVALI SVE OVO O ČEMU PIŠEM ,DA BI NAM SADA KATOLIČKA ZLOČINAČKA, STEPINČEVSKA HORDA SERVIRALA TAKOZVANE RATNE ZLOČINE TOGA VJERSKOG RATA, ALI SAMO ONE KOJI SU UČINJENI S’ONE DRUGE STRANE, DA BI NAS POKUŠALI UVJERITI, TI STEPINČEVSKI SLJEDNICI,POTOMCI NJEGOVIH DRAKULA I VAMPIRA,DA SMO NAPDNUTI I DA SMO ŽRTVE.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code