ČESTITKA U POVODU KURBAN BAJRAMA

ČESTITKA U POVODU KURBAN BAJRAMA

25. listopada, 2012.

Zagrebacka Dzamija 

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić uputio je, u povodu središnjega islamskog blagdana, Kurban-bajrama, predsjedniku Mešihata Islamske zajednice u RH  muftiji Aziz ef. Hasanoviću i građanima islamske vjeroispovijesti čestitku sljedećeg sadržaja:

 

 

Poštovani muftija Hasanoviću!

 

Povodom središnjega  islamskog blagdana svim muslimanima i Bošnjacima islamske vjeroispovijesti u Gradu Zagrebu i Republici Hrvatskoj – od srca čestitam Kurban-bajram, sa željom da ga provedu u miru i radosti, u obiteljskom i prijateljskom zajedništvu.

Neka vas ovaj blagdan, kao simbol žrtvovanja i ljudske solidarnosti, potakne na dobra i plemenita djela prema bližnjima, prema našim sugrađanima i prema svim ljudima dobre volje. Jer, bez obzira na svjetonazorsku, vjersku ili nacionalnu pripadnost, svi smo mi pozvani

( bogoljubljem i čovjekoljubljem) i (su)odgovorni za izgradnju pravednije i bolje društvene zajednice, našeg zajedničkog grada Zagreba posebno.

Vama osobno, ef. Hasanoviću, i cijelom Mešihatu, zahvaljujem na svemu što činite na jačanju međusobnog povjerenja i još plodonosnijoj suradnji između IVZ-a i Grada Zagreba.

S izrazima zahvalnosti i poštovanja. T

 

BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUM!

5 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code